• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ακόμα αναρρώνει ο Marquez
Με το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει
Νέα 13/01/2012 - 09:35

Ο Marc Marquez, ο αναβάτης της Μoto2, αποκάλυψε ότι ακόμα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του (διπλωπία), έπειτα από τον τραυματισμό του στις ελεύθερες δοκιμές της Μαλαισίας πέρσι. Ο νεαρός οδηγός της CatalunyaCaixa Repsol, ο οποίος διεκδικούσε με αξιώσεις τον Παγκόσμιο Τίτλο στην ενδιάμεση κατηγορία, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι σχεδόν 100% καλά. Πρέπει να παραδεχτώ ότι οι πρώτες εβδομάδες (μετά το ατύχημα) ήταν δύσκολες. Ένοιωθα άβολα αλλά τώρα επέστρεψα σε μια σχεδόν φυσιολογική ζωή, αν και ακόμα δεν μπορώ να οδηγήσω μοτοσυκλέτα. Για να το κάνω πρέπει η όρασή μου να είναι τέλεια και δεν θέλω να πάρω ρίσκο.

Η κατάστασή μου βελτιώνεται καθημερινά και στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος για τις πρώτες δοκιμές της χρονιάς, τον Φεβρουάριο. Θεωρητικά θα τα καταφέρω αλλά θέλω να είμαι 100% καλά».

 

Ο Marquez επισήμανε πόσο σημαντικό θα είναι αυτό το τεστ και πόσο θέλει να δει τους ανταγωνιστές του λέγοντας

«Ελπίζω να είμαι στις δοκιμές επειδή όλα δείχνουν ότι φέτος θα είναι μια ανταγωνιστική χρονιά. Ξεκάθαρα, θέλω να κερδίσω τον Τίτλο αλλά με αναβάτες όπως οι Elias, Luthi, Iannone, De Angelis και Pol Espargaro δεν θα είναι εύκολο».  

 

Ο Marquez δήλωσε επίσης ότι για να γίνει αυτό χρειάζεται ένας ανταγωνιστικός συνδυασμός μοτοσυκλέτας και ομάδας και είπε ότι στην περίπτωσή του αυτό ισχύει, τονίζοντας:

«Η Κalex είναι μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και το απέδειξε πέρσι ο Stefan Bradl. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα κάνει την διαφορά. Όλες οι μοτοσυκλέτες (της Moto2) είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο και η δουλειά που κάνει η ομάδα είναι αυτή που φέρνει τον οδηγό σε θέση να κερδίζει.

Είμαι άνετα πάνω στην Suter η οποία, αναμφίβολα, είναι μια μοτοσυκλέτα ικανή να κερδίζει. Στις πρώτες δοκιμές θα χρησιμοποιήσουμε αυτή που είχαμε στους τελευταίους αγώνες της περσινής χρονιάς».

 

Καθώς ο Bradl, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2 του 2011 και κυριότερος ανταγωνιστής του Marquez, θα συμμετέχει στην μεγάλη κατηγορία, ο Ισπανός οδηγός είναι το φαβορί για τον φετινό Τίτλο στην ενδιάμεση κατηγορία.

Να σημειώσουμε ότι οι δοκιμές της Moto2 και της Moto3 είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 8-10 Φεβρουαρίου, στην πίστα της Valencia.

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Η MZ Racing μόνο με μία μοτοσυκλέτα

Χορηγοί