• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom: Τρελό κέφι στο πάρτι
Hayden - Massa πρωταγωνιστές, Alonso DJ, Rossi ήσυχος!
Νέα 14/01/2012 - 22:57

Κοινωνικό ρεπορτάζ του πολεμικού μας ανταποκριτή Δημήτρη Διατσίδη 

 

Το καθιερωμένο πάρτι στο κλαμπ Zangola στην Madonna Di Campiglio, κλείνει το 5ημερο πρόγραμμα της φοβερής αυτής εκδήλωσης της Ducati και της Ferrari!

Καλό φαγητό, παραδοσιακό του Trentino που φτιάχνεται εκείνη την ώρα έξω από το κλαμπ, τοπικά γλυκά, τοπική γκράπα, ποτά και βέβαια χορός είναι στην ημερήσια διάταξη.

 

Ο Nicky Hayden ήταν - όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια - πολύ ζωηρός, παρά το ότι φέτος πρώτη φορά είχε μαζί του την νέα του φίλη (Αμερικάνα ξανθιά, κοντούλα)! Αρχικά χόρεψε με δύο εντυπωσιακές Βραζιλιάνες χορεύτριες και έδωσε το ρυθμό ζητώντας κάποια αγαπημένα τραγούδια του από τον DJ του κλαμπ. Αμέσως μαζί του στην σκηνή και ο εκπληκτικός Felippe Massa, που μάλιστα τραγούδησε ένα από τα πιο γνωστά χιτς, παρέα με τις συμπατριώτισές του.

Ο Fernando Alonso, που δήλωσε επίσημα ότι χώρισε από τη γυναίκα του, πήρε το ρόλο του DJ για πάνω από δύο ώρες, χορεύοντας μάλιστα έξαλα και πίνοντας λίγο παραπάνω, κάτι που το συνήθιζε και τα προηγούμενα χρόνια!

Ο Valentino Rossi από τη μεριά του εμφανίστηκε για λίγο στην αρχή πάνω στην σκηνή, μαζί με όλους τους οδηγούς και πρόλαβε να ανταλλάξει ματιές και δυο λόγια με την μια από τις Βραζιλιάνες, που αργότερα την είδαμε να πηγαίνει προς το βάθος του κλαμπ, εκεί που βρισκόταν η παρέα του Vale. Να σημειώσουμε ότι όπως και πέρυσι η Μάρβα δεν ήταν μαζί του στο Campiglio, όπου ο Rossi έχει δικό του σπίτι στην περιοχή Campo Carlo Magno.

 

Το πάρτι κράτησε μέχρι αρκετά αργά, με την παρέα των Βραζιλιάνων δημοσιογράφων της Formula 1 να μην σταματούν να χορεύουν για πάνω από τρεις ώρες συνέχεια! Πρώτοι έφυγαν οι οδηγοί της Ferrari, παρά το ότι βρισκόταν σε φοβερό κέφι, λόγω του παραπάνω ποτού! Αργότερα ακολούθησαν οι οδηγοί του MotoGP! 

Άντε και του χρόνου με περισσότερο "πολεμικό" ρεπορτάζ... 

 

Επόμενο άρθρο »

O Hopkins έχασε τελικά τον παράμεσό του

« Προηγούμενο άρθρο

32 συμμετοχές στην Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα