• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Ο νεαρός Ισπανός ήταν σταθερά γρήγορος σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών.
Νέα
Όσο περνούν οι μέρες, τόσο βελτιώνεται η κατάσταση του John Hopkins ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για αρκετό καιρό από τον τραυματισμό που είχε τον περασμένο Ιανουάριο κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Phillip Island.
Νέα
Η πέμπτη θέση που πήρε στη Jerez μετά την τρομερή μάχη που έδωσε με τον Andrea Dovizioso και τον James Toseland, ήταν μια καλή ένεση ηθικού για τον Loris Capirossi και την Rizla Suzuki.
Νέα
Μπορεί να είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα του γκριντ από άποψη επιδόσεων, ωστόσο παραμένει μια δύστροπη... κυρία που λίγοι μπορούν να κουμαντάρουν...
Νέα
ΑΠΟΣΤΟΛΗ Estoril: O Rossi μιλάει και πάλι στην ΕΤ3, ακόμη και για το πρόβλημα Κίνας/Θιβέτ, σε σχέση με το motoGP
Νέα
Αισιόδοξος ενόψει του αγώνα του Estoril εμφανίζεται ο Valentino Rossi. Ο Doctor έχει καλή παράδοση στη συγκεκριμένη πίστα καθώς μετράει συνολικά οχτώ παρουσίες στο βάθρο.
Νέα
Η πίστα του Estoril είναι μία από τις τέσσερις συνολικά που υπάρχουν στο πρόγραμμα των MotoGP όπου ο Jorge Lorenzo δεν έχει νικήσει ποτέ, σε καμία κατηγορία.
Νέα
Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Dani Pedrosa προηγείται στο Πρωτάθλημα. Στο Estoril, ο Ισπανός δεν έχει καλή παράδοση, καθώς δεν έχει νικήσει ποτέ σε καμία κατηγορία.
Νέα
Μπορεί οι ανανγνώστες του www.motograndprix.gr να υποστηρίζουν πως ο Casey Stoner δεν έχει καμία τύχη για νίκη στον αγώνα του Estoril, ο ίδιος όμως έχει άλλη άποψη και τονίζει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή.
Νέα
Σας ρωτήσαμε αν Ducati και Stoner καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες στον αγώνα του Estoril, που διεξάγεται στις 13 του μηνός και η απάντηση που πήραμε ήταν καταφατική αφού στη συντριπτική πλειοψηφία σας απαντήσατε «όχι».
Νέα
Χαράς ευαγγέλια για του φίλους της Kawasaki Racing οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται λεπτομερώς για τα νέα της ομάδας τους μέσω του περιοδικού «Racing Green» το οποίο από δω και στο εξής θα έχει υπάρχει και σε ηλεκτρονική έκδοση.
Σύνολο: 30449| Σελίδα 2528από 2538
Επιλογή σελίδας: