• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Panigale – 4: Χωρίς ομολογκασιόν η 1199!
4 μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή της
Τεστ-Μοντέλα 11/02/2012 - 22:53

Σε 4 μέρες στην πίστα του Abu Dhabi – εκεί που γίνεται ο αγώνας της Formula1 – θα οδηγήσουμε τη νέα Ducati 1199 Panigale, την Superbike που από την στιγμή της παρουσίασής της έχει κλέψει την παράσταση παγκοσμίως στην κατηγορία των Supersport μοτοσυκλετών. 

Η Ιταλική εταιρία έχει ετοιμάσει τις πρώτες μοτοσυκλέτες που θα οδηγήσουν οι δημοσιογράφοι, αλλά λόγω του ότι η πρώτη μοτοσυκλέτα βγήκε από την παραγωγή στις 24 Ιανουαρίου, δεν έχει καταφέρει ακόμη να συμπληρώσει τον αριθμό των 250 κομματιών που απαιτούνται ώστε να πάρει αγωνιστική άδεια (homologation).

Έτσι στην λίστα που πρόσφατα έβγαλε η FIM και η Infront Motor Sports (η εταιρία που διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK) και αφορά την homologation για την κατηγορία Superstock 1000 Cup, η Ducati 1199 Panigale S δεν βρίσκεται μέσα, παρά το ότι 3 ομάδες της κατηγορίας Superstock, οι Barni Racing, Effenbert Liberty και Red Devils Ducati Roma έχουν δηλώσει ότι θα χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα για τους 6 οδηγούς τους.

Το μυστήριο λύθηκε από το Ιταλικό website gpone.com που ανακάλυψε ότι η FIM δεν πήγε ακόμη στο εργοστάσιο της Ducati στην Μπολώνια για να ελέγξει το αν υπάρχουν οι 250 μοτοσυκλέτες από τις 2,000 που θα παραχθούν μέσα στην χρονιά, ώστε να την συμπεριλάβει στην λίστα. Όπως αναφέρουν οι φίλοι μας Ιταλοί συνάδελφοι, ο κανονισμός επιτρέπει αυτό να γίνει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και βέβαια τότε το εργοστάσιο θα είναι έτοιμο. Φανταζόμαστε ότι οι μοτοσυκλέτες που θα βρίσκονται στο Abu Dhabi θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτές τις 250 και επομένως ο απεσταλμένος μας θα πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα...

 

Στην φωτογραφία μια από αυτές τις μοτοσυκλέτες, που σήμερα οδήγησε στην πίστα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Troy Bayliss, ο οποίος θα οδηγήσει μαζί μας και την Τετάρτη.

“Τα φρένα είναι πολύ καλά”, σχολίασε ο Αυστραλός, που παραπονέθηκε ότι το ψηφιακό κοντέρ σταματάει να δείχνει κάτι μετά τα 300χαω, ενώ η 1199 τραβάει κιάλλο και θα ήθελε να δει μέχρι που φτάνει!

 

Επόμενο άρθρο »

Panigale – 3: Οι πρώτες εντυπώσεις του Bayliss

« Προηγούμενο άρθρο

Αποκαλύπτεται η νέα Aprilia Caponord 1200

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα