• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: "Η πιο δύσκολη προσομοίωση στην καριέρα μου!"
Με αισιοδοξία οδεύουν προς Jerez, Lorenzo-Spies
Νέα 01/03/2012 - 14:10

Οι αναβάτες της εργοστασιακής Yamaha, Jorge Lorenzo και Ben Spies, ολοκλήρωσαν τις δοκιμές τους την τρίτη και τελευταία ημέρα του τεστ στην Sepang, με μεγάλη επιτυχία καθώς το δίδυμο είχε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε αρκετές αναβαθμίσεις, όπως στο πλαίσιο, στα ηλεκτρονικά και στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας τόσο σε στεγνό όσο και σε βρόχινο περιβάλλον.

 

Όπως γράψαμε το πρωί, και οι δυο αναβάτες σημείωσαν πτώσεις χωρίς κάτι το ανησυχητικό για την υγεία τους. Ο Lorenzo πέρασε το τελευταίο του απόγευμα στην Sepang κάνοντας προσομοίωση αγώνα, όντας σταθερά γρήγορος για μεγάλο διάστημα, κοντά στο 2.01. Τερμάτισε στην 4η θέση με διαφορά 0.404 δευτ. από τον Casey Stoner.

 

Ο Spies φεύγει από την Sepang ευδιάθετος, έχοντας καταφέρει να εξοικειωθεί με την 1000cc μοτοσυκλέτα τόσο στην βροχή όσο και σε στεγνό περιβάλλον, κάνοντας τους πρώτους του γύρους σε βροχή, μόλις χτες. Ο Τεξανός τερμάτισε στην 8η θέση, 0.959 δευτ. από τον πρώτο.

 

Jorge Lorenzo: "Λοιπόν, σήμερα έκανα μια από τις πιο δύσκολες προσομοιώσεις αγώνων στην καριέρα μου!... διότι η 1000cc είναι πολύ κουραστική στην οδήγηση και το πίσω ελαστικό χάνει αρκετά μετά από τρεις ή τέσσερεις γύρους. Μετά η αίσθηση είναι η ίδια, ωστόσο και πάλι είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Οδηγώντας όπως περίπου στην βροχή, προσπαθείς να κοντρολάρεις το πίσω μέρος κατά την έξοδο στις στροφές και κατά την επιτάχυνση. Κατάφερα να τελειώσω την προσομοίωση σε καλή θέση κι έτσι, συνολικά, ήταν ένα πολύ καλό τεστ, πολύ θετικό, χάρη στην Yamaha και την σκληρή τους δουλειά"

 

Ben Spies: "Σήμερα ήταν καλά... είχαμε μια μικρή πτώση αλλά μάθαμε πολλά και είχαμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε μερικές νέες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά συστήματα, οι οποίες αποδείχθηκαν πολύ καλές. Δοκιμάσαμε επίσης κάποιες άλλες ρυθμίσεις για τους κραδασμούς, πράγμα που αποδείχθηκε μεγάλο βήμα εμπρός. Είναι κρίμα που είχαμε την πτώση αλλά γνωρίζουμε κι από αυτό το τεστ, ότι η μοτοσυκλέτα έχει μεγάλες προοπτικές... έτσι πηγαίνουμε στην Jerez με αισιοδοξία"

 

Επόμενο άρθρο »

Honda: εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί το chattering

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang II Τέλος: 2 Honda μπροστά, ο Dovi 3ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα