• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: "Μειώθηκε η διαφορά με τους πρώτους"
Όπλο του η πολύ καλή σχέση του με την ομάδα
Νέα 01/03/2012 - 17:38

Παρά τα όποια προβλήματα προκάλεσε η βροχή, τις δυο προηγούμενες ημέρες, οι ομάδες του MotoGP ολοκλήρωσαν και το δεύτερο τεστ στην πίστα της Μαλαισίας. Ο αναβάτης της San Carlo Honda Gresini, Alvaro Bautista, δούλεψε σκληρά - παρά την μικρή πτώση που είχε στην 8η στροφή - και επιστρέφει στην πατρίδα του ικανοποιημένος και σίγουρος, λίγο πριν το επόμενο τεστ στην Jerez

 

Alvaro Bautista: "Είμαι ικανοποιημένος διότι καταφέραμε - επιτέλους - να ολοκληρώσουμε μια ημέρα δοκιμών χωρίς διακοπές. Ήταν δύσκολη ημέρα, διότι έπρεπε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο από τις προηγούμενες δυο ημέρες, έτσι ξεκινήσαμε αμέσως το πρωί και κάναμε μόνο ένα σύντομο διάλειμμα το μεσημέρι. Δουλέψαμε κυρίως στην προσαρμογή με την 1000cc μοτοσυκλέτα και αν και κουρασμένος, ωστόσο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την πρόοδό μας. Δυστυχώς έκανα ένα λάθος στον πρώτο μου γύρο, όταν τα ελαστικά δεν είχαν ζεσταθεί ακόμη, και σημείωσα μια μικρή πτώση. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα και έτσι μπορέσαμε να συνεχίσουμε την δουλειά, πάνω στην άλλη μοτοσυκλέτα, εστιάζοντας κυρίως στις ρυθμίσεις της ανάρτησης, πετυχαίνοντας έναν καλό ρυθμό. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα εμπρός και μειώσαμε την διαφορά με τις πρώτες θέσεις. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι σίγουρος, διότι η σχέση μου με την ομάδα είναι εξαιρετική και γνωρίζω ότι θα σημειώσουμε περαιτέρω πρόοδο στην Jerez"

 

Fausto Gresini: "¨Ήταν ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς, διότι ο Alvaro είχε ανάγκη να κάνει γύρους πάνω στην RC213V για να αποκτήσει εμπιστοσύνη με αυτήν και πάνω απ' όλα, για να εντρυφήσει σε όλες τις απαραίτητες μεθόδους μιας Honda, που είναι σίγουρα διαφορετική από αυτήν που οδηγούσε πέρυσι. Χρειάζεται επίσης περισσότερο χρόνο με την 1000cc, διότι δεν είχε τον χρόνο που είχαν οι άλλοι αναβάτες για να εξοικειωθούν. Δοκιμάσαμε μερικές τεχνικές αναβαθμίσεις στο τεστ, όσον αφορά την ανάρτηση, και είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε όμως περισσότερο χρόνο. Συνολικά, ήταν ένα θετικό τεστ, διότι ο Alvaro γνωρίζει ότι μπορεί να κάνει καλύτερο χρόνο και έχει σημειώσει πρόοδο σε σχέση με την προηγούμενη φορά, μειώνοντας την διαφορά με τους αναβάτες στις πρώτες θέσεις. Είναι κρίμα που έπεσε, γιατί έμεινε λίγο πίσω εξαιτίας αυτού, αλλά είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι για το μέλλον"

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: "Αποδεκτή η διαφορά με τις πρώτες θέσεις"

« Προηγούμενο άρθρο

Barbera: Πολύ χαρούμενος ο νούμερο 1 Ducatista!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα