• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Barbera: Πολύ χαρούμενος ο νούμερο 1 Ducatista!
"Πρέπει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες ακόμη"
Νέα 01/03/2012 - 17:34

Ο Hector Barbera ολοκλήρωσε την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Sepang, όντας ο καλύτερος αναβάτης της Ducati, τερματίζοντας στην 6η θέση με το εξαιρετικό 2:01.231. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε μεγάλο κουράγιο στην Pramac Racing, όλοι οι άνθρωποι της οποίας ήταν στην ευχάριστη θέση να βλέπουν πως ο αναβάτης τους βελτίωνε τους χρόνους του και την απόδοσή του, σε συνάρτηση με την σκληρή δουλειά που γινόταν στo box.

 

Σε αυτό το τεστ, η ομάδα της Pramac δούλεψε πάνω σε δυο μοτοσυκλέτες, με στόχο να εξελίξει δυο διαφορετικά στησίματα, πλαίσιο - ανάρτηση - ηλεκτρονικά, ψάχνοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πριν τους επίσημους αγώνες.

 

Τα αποτελέσματα σήμερα, έχουν θέσει σταθερά θεμέλια, πάνω στα οποία θα χτίσει η ομάδα στο επόμενο τεστ της Jerez.

 

Hector Barbera: "Είμαι πολύ χαρούμενος με την τελευταία ημέρα των δοκιμών. Η αίσθηση της Ducati μου είναι ολοένα καλύτερη σε κάθε τεστ και αρχίζω να αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να χρησιμοποιώ το γκάζι, το οποίο έχει διαφορετική απόκριση σε σύγκριση με τις 800cc πέρυσι. Η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας είναι αρκετά καλή, ωστόσο πρέπει να τελειοποιήσουμε μερικές ακόμη λεπτομέρειες για να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας στους αγώνες. Δεν μπορώ παρά να είμαι πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα, το οποίο το οφείλω στην μεγάλη κατανόηση που υπάρχει με την ομάδα μου"

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: "Μειώθηκε η διαφορά με τους πρώτους"

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί το chattering

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα