• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βήματα προόδου για την Avintia στη Sepang
Hernandez και Silva αισιόδοξοι για την συνέχεια
Νέα 03/03/2012 - 16:34

Αν και οι προγραμματισμένες εργασίες της Avintia Racing, διακόπηκαν από της βροχοπτώσεις στην Sepang, κατά το τριήμερο των δοκιμών, εν τούτοις η ομάδα έφυγε από την Μαλαισία με αισιοδοξία για την πρόοδο που έχουν σημειώσει. Η μοτοσυκλέτα τους, έχει τώρα μια σταθερή βάση για να πατήσει και να συνεχιστεί η εξέλιξή της μέχρι το επόμενο τεστ στην Ισπανία.

 

Ο Yonny Hernandez και ο Ivan Silva έκαναν πρόοδο τόσο με το πλαίσιο, όσο και με τα ηλεκτρονικά της BQR-FTR. Και οι δυο αναβάτες, υπογράμμισαν ότι έγιναν πολύ σημαντικά βήματα στην διόρθωση των προβλημάτων του κινητήρα που αντιμετώπισαν στο προηγούμενο τεστ.

 

Αν και αναμφισβήτητα έχουν πολλά να κάνουν ακόμη, μέχρι την έναρξη των αγώνων στο Κατάρ, οι δυο τους μείωσαν τον χρόνο τους σε σύγκριση με την πρώτη φορά και είναι αισιόδοξοι για το μέλλον της ομάδας.

 

Yonny Hernandez: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα με την ομάδα. Σε αυτό το τεστ, έμαθα να δουλεύω με το traction control και βελτιώσαμε την θέση μας στην κατάταξη. Δυστυχώς, η βροχή αλλά και κάποια προβλήματα με τα ηλεκτρονικά, εμπόδισαν την περαιτέρω πρόοδό μας, αλλά τουλάχιστον η τελευταία ημέρα ήταν παραγωγική και κάναμε πρόοδο με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Τα τεστ λίγο πριν το πρώτο GP της χρονιάς, θα είναι πολύ σημαντικά για να στήσουμε την μοτοσυκλέτα με ένα πλαίσιο που θα μας επιτρέψει να την εκμεταλλευτούμε πλήρως».

 

Ivan Silva: «Δουλέψαμε κυρίως με την χαρτογράφηση του κινητήρα και το traction control, σε αυτό το τεστ. Κρίμα που η βροχή τις πρώτες ημέρες περιόρισε την δουλειά που μπορούσαμε να κάνουμε με την μοτοσυκλέτα, αλλά το ίδιο συνέβη με όλους τους υπόλοιπους. Την τελευταία ημέρα εστίασα περισσότερο στο πλαίσιο και – αν και τα προβλήματα παραμένουν με το μπροστινό μέρος – έχουμε λίγο καλύτερη πρόσφυση και μπορούμε να στρίψουμε την μοτοσυκλέτα πιο εύκολα. Τώρα που ο κινητήρας «τρέχει» εξαιρετικά, στο επόμενο τεστ θα επικεντρωθούμε στο να κάνουμε την οριστική εκδοχή της μοτοσυκλέτας, πιο ανταγωνιστική».

 

Επόμενο άρθρο »

Για τους πιστούς φίλους του Rossi…

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Guareschi υπερασπίζεται τον Rossi…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα