• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η έκδοση BSB της 1199 Panigale
H Ducati παρέδωσε τις Superbike με τιμή 96.000 €
Τεστ-Μοντέλα 04/03/2012 - 11:21

Πρόσφατα η Ducati 1199 Panigale πήρε την ομολογκασιόν για να μπορεί να αγωνιστεί φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes, στην κατηγορία “FIM Superstock 1000 Cup”. 

Δεν θα αγωνιστεί στα SBK λόγω του ότι το εργοστάσιο θέλει να εξελίξει σωστά τα αγωνιστικά μέρη, σε σχέση με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν το 2013. Αλλά – ίσως είναι μέρος αυτής της εξέλιξης – θα αγωνίζεται στο πολύ ανταγωνιστικό Βρετανικό Πρωτάθλημα το γνωστό BSB.

H Ducati επέλεξε για την συνεργασία δύο ομάδες, την Moto Rapido και την Jentin Doodson Motorsport που θα χρησιμοπποιήσουν την έκδοση RS, που είναι μόνο για αγωνιστικές ομάδες και κοστίζει λίγο πάνω από 96.000 €!

Την ...προσιτή αυτή μοτοσυκλέτα θα οδηγούν για την Moto Rapido, ο Scott Smart (γιός του θρυλικού Paul που κέρδισε τα 200 μίλια της Ίμολα με Ducati το 1972) και ο Abdulaziz Bin Laden (2 φορές Πρωταθλητης Αραβικών Εμιράτων και ανιψιός του Bin Laden). Για την Jentin Doodson Motorsport θα οδηγεί ο συνιδιοκτήτης της ομάδας Tom Tunstell και ο Ιταλός Πρωταθλητής Alex Polita, που ήδη οδήγησε το μοντέλο αυτό στα πλαίσια της εξέλιξής του, την περασμένη εβδομάδα στην πίστα της Vallelunga.

 

Επόμενο άρθρο »

Test @ Portimao: Bridgestone S20

« Προηγούμενο άρθρο

2o Panigale @ Yas Marina φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα