• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν έχει φωτογραφίες...
...ειδάλλως απολύομαι!!
Νέα 19/03/2012 - 11:09

Ο Valentino Rossi δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο twitter τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας ότι θέλει να αποτραβηχτεί λίγο από όλα αυτά και να απολαύσει λίγο χρόνο μόνος του μετά τις πρόσφατες δοκιμές στην Sepang. Πρόκειται όμως για την ηρεμία πριν την καταιγίδα, καθώς σήμερα είναι η επίσημη παρουσίαση της Ducati GP12 (βλ. εδώ), στην συνέχεια ακολουθεί το τεστ στην Jerez (Παρασκευή με Κυριακή) και η έναρξη της νέας σεζόν δυο εβδομάδες μετά!

 

Ο "Γιατρός" βρήκε λίγο χρόνο για να περάσει από την Tavullia και να γιορτάσει την επέτειο του ενός χρόνου από την ίδρυση της "Pizzeria da Rossi" (από εκεί είναι και η κεντρική φωτογραφία!). Από εκεί, κατευθύνθηκε στο Borgo Panigale για να πάρει μια πρώτη γεύση των τεκταινομένων...

 

Τα πάντα είναι έτοιμα για το σόου που θα γίνει σε λίγες ώρες αλλά όσοι ήλπιζαν ότι ο Ιταλός σταρ θα τους είχε μερικές εκπλήξεις πριν την έναρξη της παρουσίασης, μάλλον θα απογοητευτούν φέτος. Ο ίδιος ο Rossi έγραψε στην σελίδα του στο Twitter: "Ήθελα να σας δώσω μια μικρή πρόγευση του τι θα ακολουθήσει, αλλά υπάρχει περίπτωση να με απολύσουν!!"

 

Οι απαντήσεις και τα πειράγματα δεν άργησαν να ακολουθήσουν με τον Alessandro Cicognani να γράφει: "Και μένα το ίδιο...!" στον οποίο ο Vale απάντησε: "Θα βάλω τις φωτογραφίες και θα πω ότι εσύ μου τις έδωσες!" για να απαντήσει ο Cicognani: "τις έχω ποστάρει ήδη στο twitter, αλλά δεν το είπα σε κανέναν!"

 

Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati δεν πειθόταν με τίποτα, αν και αρκετοί του προσέφεραν δουλειά (!) σε περίπτωση που η Ducati τον απέλυε και έτσι είμαστε αναγκασμένοι - προς το παρών - να συμβιβαστούμε με την 2η φωτό της Vespa-Ducati...

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Ημέρα 1η: O Luthi 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Pirro: Τέλος οι δοκιμές στην Imola

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα