• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πάτησε πίστα η νέα KAWASAKI ZX-RR!
Στο Eastern Creek δοκιμάζεται για πρώτη φορά η ZX-RR του 2009!
Νέα 16/01/2009 - 13:27

Μπορεί το ...τοπίο σχετικά με την παρουσία της Kawasaki στο νέο Πρωτάθλημα μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας να είναι θολό ακόμα, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τις ΖΧ-RR Ninja του 2009.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Eastern Creek της Αυστραλίας, πίστα η οποία φιλοξένησε αγώνες των motoGP κατά τη δεκαετία του '90, η ομάδα δοκιμών της Kawasaki για να δοκιμάσει για πρώτη φορά την νέα μοτοσικλέτα.

Στο Eastern Creek βρίσκονται ο Olivier Jacque και ο Tamaki Serizawa οι οποίοι θα αξιολογήσουν την δουλειά που έγινε τους τελευταίους μήνες στη νέα μοτοσικλέτα και θα δώσουν πολύτιμα στοιχεία και πληροφορίες στους τεχνικούς.

ΟιH νέα ZX-RR Ninja

H νέα ZX-RR Ninja
δοκιμές ξεκίνησαν την Παρασκευή 16/1 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, ενώ στη συνέχεια η ομάδα δοκιμών θα μετακομίσει στο Phillip Island όπου θα συνεχίσει τις δοκιμές.

Ο Jacque ξεκίνησε το πρωί δοκιμάζοντας τη μοτοσικλέτα του 2008. Αφού έκανε αρκετούς γύρους επέστρεψε στο γκαράζ και ανέβηκε στο μονόσελο της νέας ZX-RR η οποία διαφέρει σημαντικά από την προκάτοχό της. Το νέο πρωτότυπο είναι ακόμα πιο στενό από τον προκάτοχό του, έχει αναβαθμισμένο πλαίσιο, νέο ψαλίδι και νέο κινητήρα.

«Είχα μια πολύ σύντομη πρώτη βόλτα με τη νέα μοτοσικλέτα, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Σε γενικές γραμμές φαίνεται πιο ελαφριά και πιο ευκίνητη, πράγμα που σημαίνει πως η δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύH νέα ZX-RR έχει αναβαθμισμένο πλαίσιο, νέο κινητήρα και νέο ψαλίδι
H νέα ZX-RR έχει αναβαθμισμένο πλαίσιο, νέο κινητήρα και νέο ψαλίδι
θετική. Τώρα πρέπει να γράψουμε κάποια χιλιόμετρα για να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας», δήλωσε ο Γάλλος δοκιμαστής.

Είναι η πρώτη φορά που η νέα μοτοσικλέτα πατάει πίστα καθώς οι συνθήκες δεν είχαν επιτρέψει στους ανθρώπους της Kawasaki να τη δοκιμάσουν στην πίστα δοκιμών Autopolis στην Ιαπωνία.

Επόμενο άρθρο »

O STONER νικησε τον MASSA σε αγώνα καρτ!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο νέος αναβάτης της DUCATI!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα