• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: "Το καλύτερο φάρμακο!"
Ανανεωμένος ο "Γιατρός" μετά τον Αγώνα Αντοχής
Νέα 17/04/2012 - 18:12

Οι Valentino Rossi και "Uccio" Salucci, μπορεί να τερμάτισαν μόλις στην 18η θέση του 3ωρου Αγώνα Αντοχής, ο οποίος διεξήχθη στην Monza την Κυριακή, ωστόσο το όλο γεγονός φαίνεται ότι "γέμισε" τις μπαταρίες του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και τον αναζωογόνησε μετά την άσχημη εμφάνισή του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ.

 

Σε αυτό, αναμφίβολα, συνέβαλε και το γεγονός ότι μετά το ατύχημα του Salucci, που έριξε την ομάδα στην 29η θέση, ο Valentino Rossi έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε - οδηγώντας μανιασμένα - να ανέβει 11 θέσεις στην κατάταξη, πράγμα που όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του, χαλύβδωσε την αποφασιστικότητά του για την συνέχεια.

 

"Η συμμετοχή μου σε αυτόν τον αγώνα ήταν το καλύτερο φάρμακο!", είπε ο Rossi στην Gazzetta dello Sport. "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Μετά τον αγώνα στο Κατάρ, θέλαμε ένα καλό Σ/Κ στην πίστα... οδήγησα πολύ δυνατά και έκανα καλούς χρόνους, ήταν πολύ σημαντικό..."

 

Παρά τον πολύ άσχημο καιρό και το ατύχημα, ο Ιταλός δήλωσε έτοιμος να συμμετάσχει και πάλι σε Αγώνα Αντοχής: "Πληρώσαμε το τίμημα ότι ήταν η πρώτη μας φορά... ξέχασα να συνδέσω τα ακουστικά κεφαλής... έσβησε και το traction control και για να επανεκκινήσω το σύστημα έπρεπε να σβήσω τον κινητήρα ενώ ήμουν στην ευθεία... θα κοιτάξουμε το ημερολόγιο, αλλά θέλω να πάρω μέρος και σε άλλους αγώνες"

 

Ο Διευθυντής του Αγωνιστικού τμήματος, Vittoriano Guareschi, έδωσε το παρών την Κυριακή στην πίστα, πράγμα που έδωσε νέο "χτύπημα" στις φήμες περί διαζυγίου Rossi-Ducati... "Όχι, όχι, δεν είμαι ανόητος! Κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι εύκολο να ειπωθούν συγκεκριμένα πράγματα, αλλά δεν υπήρχε ποτέ καμία αμφιβολία...", σχολίασε ο Rossi

 

Επόμενο άρθρο »

Achna Speedway: Η πίστα της Κύπρου!

« Προηγούμενο άρθρο

Εξελίξεις για το μέλλον της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα