• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, ΕΔ1: Ο Fenati δίνει ρυθμό
Δυνατός ο Σίσσης, στην 7η θέση!
Νέα 27/04/2012 - 12:26

Ο πρώτος Ευρωπαϊκός γύρος ξεκίνησε σήμερα το πρωί στην Jerez, με τις ελεύθερες δοκιμές 1 της Moto3 που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. Ο Ιταλός Romano Fenati έκανε τον ταχύτερο γύρο, με τον πρωτοπόρο της κατάταξης, Maverick Vinales και τον Sandro Cortese να ακολουθούν από κοντά τον νεοφερμένο στην κατηγορία αναβάτη της Team Italia FMI.

 

Στην πίστα της Jerez, ήταν το φαβορί για τον τίτλο Maverick Vinales αυτός ο οποίος έδωσε τον ρυθμό από νωρίς, με τους Miguel Oliveira και τον Luis Salom να ακολουθούν από κοντά. Στο τέλος όμως, ο Fenati ήταν αυτός που χαμογέλασε και με έναν ταχύτατο γύρο στα 1.49.760, κατέκτησε την πρώτη θέση στις ελεύθερες δοκιμές 1 και συγχρόνως ήταν ο μόνος από τους αναβάτες της κατηγορίας που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1.50! Ο Vinales περιορίστηκε στην δεύτερη θέση, με διαφορά μόνο λίγο πάνω από 2/10…

 

Ο Γερμανός Sandro Cortese της Red Bull KTM Ajo, ανέβασε σταδιακά τον ρυθμό του και εν τέλει τερμάτισε στην πολύ καλή τρίτη θέση, με χρόνο 1.50.238. Ακολουθούν οι Oliveira και Salom στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Faubel σταμάτησε το χρονόμετρο στα 1.50.728 και βρέθηκε στην 6η θέση. Ο Faubel ήταν ο πρωταγωνιστής μιας σφοδρής πτώσης (φωτό 2), προς το τέλος της διαδικασίας, όταν κυμάτισε και η κόκκινη σημαία. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για πιθανό τραυματισμό στο δεξί γόνατο. Η διαδικασία συνεχίστηκε με 8 λεπτά να απομένουν.

 

Εκπληκτικός για μια ακόμη φορά! Ο Θανάσης, Arthur, Σίσσης δικαιώνει τα λόγια που ακούστηκαν από σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, μετά τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ, και στις πρώτες ελεύθερες ήταν και πάλι πολύ δυνατός, οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του στην 7η θέση της κατάταξης, πάνω από τον ομόσταυλό του Danny Kent (8ος) με χρόνο 1.50.812 και διαφορά από την κορυφή λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο! Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και στην συνέχεια, με την βροχή να έχει κάνει την εμφάνισή της στην Jerez.

 

Στην ένατη θέση βρέθηκε ο Jakub Kornfeil, ενώ την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσε ο ομόσταυλος του Faubel, Alberto Moncayo, o οποίος αντιμετώπισε κάποια μικροπροβλήματα με την μοτοσυκλέτα του. Δυο λεπτά πριν το τέλος άρχισε να βρέχει στην Jerez και οι οδηγοί γύρισαν πίσω στα pits.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Γερμανός Jonas Folger θα είναι απών αυτό το Σ/Κ, με πυρετό.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα με κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ1: Ο Ivan Silva στην κορυφή!

« Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν την Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα