• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ1: Ο Ivan Silva στην κορυφή!
Ο μόνος με σλικ στις δύσκολες συνθήκες!
Νέα 27/04/2012 - 13:23

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Οι περίεργες καιρικές συνθήκες στην Jerez, με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της 5' πριν τις Ελεύθερες Δοκιμές 1, μετά να κόβει και να δείχνει ότι μπορεί να στεγνώσει η πίστα και τέλος να ξαναδυναμώνει, έφεραν τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα των ομάδων.

Οι περισσότεροι οδηγοί ΔΕΝ μπήκαν καθόλου στην πίστα!!

Από αυτούς που μπήκαν όλοι φορούσαν λάστιχα βροχής, εκτός από τον Ivan Silva της Avintia που μετά την πρώτη του έξοδο στην πίστα με βρόχινα φόρεσε σλικ στην νέα του μοτοσυκλέτα, που είναι μια εντυπωσιακή κατασκευή με περιμετρικό πλαίσιο, που έχει τις δοκούς από carbon και φορά τον ίδιο κινητήρα της Kawasaki που είχε και στο πλαίσιο της FTR με το οποίο αγωνίστηκε στο Κατάρ.

Με τα σλικ ο Ισπανός οδηγός έγραψε 1:48.674 και πήρε την 1η θέση, αφήνοντας σημαντικά πίσω τους υπόλοιπους.

Ο Stefan Bradl με την LCR Honda με 1:54.641 πήρε στον τελευταίο γύρο την 2η θέση από τον Randy De Puniet που με την Aprilia ART είχε κάνει νωρίς 3 γύρους.

Ο Alvaro Bautista με 1:56.398 πήρε θεωρητικά την 4η θέση, αλλά στα αποτελέσματα είναι εκτός κατάταξης, αφού δεν συμπλήρωσε το απαραίτητο 107% του χρόνου του πρώτου.

Οι Mattia Pasini, Michele Pirro, Yonny Hernadez, Colin Edwards, συμπλήρωσαν τουλάχιστον ένα χρονομετρημένο γύρο, αλλά μένουν εκτός κατάταξης, ενώ ο Spies ήταν ο μόνος από τους υπόλοιπους που μπήκαν στην πίστα, αλλά δεν συμπλήρωσαν γύρο.

Οι συνθήκες αναμένονται ίδιες και χειρότερες για τη συνέχεια, οπότε στις απογευματινές δοκιμές, στις 15:00 ώρα Ελλάδος (σε απευθείας σύνδεση η τηλεόραση της OTE TV), αναμένεται να μπουν όλοι μέσα. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όοολοι...

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, κατεβάστε το συνοδευτικό αρχείο για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2, ΕΔ1: Έλαμψε ο Johann Zarcο!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez, ΕΔ1: Ο Fenati δίνει ρυθμό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα