• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2, ΕΔ1: Έλαμψε ο Johann Zarcο!
Στο βρεγμένο 14ος ο Marquez
Νέα 27/04/2012 - 13:55

Τελικά, μόνο οι πρώτες ελεύθερες της μικρής κατηγορίας έγιναν στο στεγνό, με την μεγάλη κατηγορία να αντιμετωπίζει ψιλόβροχο, ενώ οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν σε μια εντελώς βρεγμένη πίστα με δυνατό αέρα να δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους.

 

Με το πέρας τη 45λεπτης διαδικασίας, ο Johann Zarco σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 1.55.382, όντας ο μοναδικός που «έπεσε» κάτω από το 1.56. Ο Andrea Iannone κατέλαβε την δεύτερη θέση, μένοντας σε απόσταση του δευτερολέπτου από τον πρώτο. Ο έτερος οδηγός που έμεινε κοντά στον Zarco, ήταν ο τρίτος της κατάταξης Xavier Simeon, ο οποίος έμεινε πίσω από τον οδηγό της JIR Moto2, για 0.949 του δευτ.  

 

Ο πολύ καλός στο βρεγμένο, Anthony West, έμεινε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, με διαφορά μεγάλη όμως από την κορυφή (πάνω από 2 δευτ.), ακολουθούμενος από τους Scott Redding και Bradley Smith, που τερμάτισαν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.


 

Ο Pol Espargaro βρέθηκε 7ος με χρόνο 1.57.929, ενώ την 8η θέση κατέκτησε ο Julian Simon με 1.58.431. Ήταν η πρώτη εμφάνιση του τελευταίου με το πλαίσιο της Suter (πριν ήταν με FTR). Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Thomas Luthi, ο οποίος έκανε πολύ μέτρια εμφάνιση, και ο οδηγός της NGM Mobile Forward, Alex De Angelis.

 

Δεν γλιτώσαμε και τις πτώσεις στις πρώτες αυτές ελεύθερες δοκιμές, με τον Ratthapark να πέφτει στην τρίτη στροφή, με 10 λεπτά να απομένουν για το τέλος. Στην συνέχεια, ήταν η σειρά του Krummenacher να πέσει στην μέση της πίστας, αναγκάζοντας την κόκκινη σημαία να κυματίσει 4 λεπτά πριν το φινάλε. Τελικά όλα πήγαν κατ’ ευχήν για τους αναβάτες και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.

 

Να σημειώσουμε ότι το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας και πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα, Marc Marquez, κατάφερε να πλασαριστεί μόλις στην 14η θέση, όντας σχεδόν 4 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Zarco.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα με κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3, ΕΔ2: Πρώτος ο Oliveira!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ1: Ο Ivan Silva στην κορυφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα