• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3, ΕΔ2: Πρώτος ο Oliveira!
Στην 25η θέση στο βρεγμένο ο Σίσσης
Νέα 27/04/2012 - 15:43

Στην βρεγμένη πίστα της Jerez, ο Πορτογάλος αναβάτης σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 1.59.753, με τον Γερμανό Cortese να ακολουθεί πολύ κοντά, με διαφορά λιγότερη από 3/10. Ο δεύτερος στις πρωινές ελεύθερες δοκιμές, Maverick Vinales, συνέχισε να έχει επαφή με την κορυφή της κατάταξης, ήταν πολύ δυνατός σε όλη την διάρκεια των δεύτερων ελεύθερων, αλλά ένα μικρό λαθάκι τον άφησε στην τρίτη θέση της λίστας των οδηγών της Moto3.

 

Την καλή του παρουσία στην Ισπανική πίστα συνέχισε ο Jakub Kornfeil, ο οποίος σημείωσε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο το μεσημέρι, ακολουθούμενος από τον Luis Salom, ο οποίος όπως και το πρωί, έτσι και τώρα τερμάτισε στην 5η θέση.

 

Ο Niccolo Antonelli της ομάδας Moto3 του Gresini, ο οποίος έχει αλλάξει στο FTR πλαίσιο της Honda για αυτό το Σ/Κ, κατάφερε να πλασαριστεί στην 6η θέση, ενώ πολύ κοντά του ήταν το δίδυμο της JHK T-Shirt Laglisse, Efren Vazquez και AdrianMartin, οι οποίοι πλέον χρησιμοποιούν το ίδιο πλαίσιο, αφού συνάντησαν δυσκολίες στο Κατάρ.

 

Την έκπληξη στην πρώτη δεκάδα, έκανε ο νεαρός αδερφός του Marc Marquez, Alex, ο οποίος πέτυχε τον 9ο καλύτερο χρόνο στην έκτακτη συμμετοχή του, παρόλο που είχε μια πτώση στο τέλος της διαδικασίας. Στην δέκατη θέση βρίσκουμε τον Jack Miller της Caretta Technology.

 

O Θανάσης Σίσσης δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο στο βρεγμένο της ισπανικής πίστας, μένοντας 25ος στην λίστα με τους αναβάτες και σταματώντας το χρονόμετρο στα 2.02.950, πάνω από 3 δευτερόλεπτα από την κορυφή. Ο καιρός και οι κατάλληλες επιλογές θα καθορίσουν πολλά στις αυριανές κατατακτήριες και ελπίζουμε ότι ο νεαρός Ελληνο-Αυστραλός θα έχει κάποιους άσσους στο μανίκι του!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα με κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ2: Ο Pedrosa 1os, o Stoner 4os

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2, ΕΔ1: Έλαμψε ο Johann Zarcο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα