• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2, ΕΔ2: Ταχύτερος ο Kallio!
Μεγάλος συναγωνισμός στις θέσεις 2-5!
Νέα 27/04/2012 - 17:45

Ολοκληρώθηκαν και οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Moto2 στην πίστα του Κατάρ, με τον Φιλανδό οδηγό της MarcVDS να οδηγεί την κούρσα κάνοντας έναν ταχύτατο γύρο στα 1.55.675, όντας ο μοναδικός αναβάτης που έσπασε το φράγμα του 1.56! Πρέπει να πούμε ότι οι δεδομένες συνθήκες στην πίστα της Ισπανίας, ανάγκασαν τους αναβάτες να μείνουν για αρκετό διάστημα εκτός, αναποφάσιστοι για το ποια ελαστικά να χρησιμοποιήσουν, χαρίζοντάς μας στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας συναρπαστικές μάχες με το χρονόμετρο! Ήταν τα τελευταία λεπτά των δοκιμών που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την κατάταξη.

 

Από εκεί και πέρα ο συναγωνισμός ήταν τεράστιος και ιδιαίτερα δυνατός, αφού εφτά αναβάτες ήταν πολύ κοντά στο 1.56 και μάλιστα στις θέσεις 2 εως 5 οι διαφορές των οδηγών ήταν ελάχιστες, κάτι που προμηνύει συναρπαστικές μάχες αύριο στις κατατακτήριες. Ο Zarco (στην φωτό) κατέλαβε την δεύτερη θέση, σχεδόν 5/10 πίσω από τον Φιλανδό και με χρόνο 1.56.155. Την τρίτη θέση κέρδισε άξια ο Ricky Cardus, μένοντας πραγματικά στην κόψη του ξυραφιού πίσω από τον Zarco, σημειώνοντας χρόνο 1.56.199!

 

Τέταρτος ο Anthony West της QMMF, με διαφορά λίγο πάνω από 5/10 από τον πρωτοπόρο, ενώ ελάχιστα πίσω του βρέθηκε ο προσεκτικός – και πρώτος στην λίστα του Πρωταθλήματος – Marc Marquez, ο οποίος σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1.56.266. Ο δυνατός Luthi έμεινε στην 6η θέση, αλλά σχετικά κοντά στην κορυφή (η διαφορά του είναι λίγο πάνω από 7/10), ακολουθούμενος από τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό – πάνω στην Kalex του – Pons, o οποίος ήταν 7ος με 1.56.504. Όγδοος και τελευταίος από τους αναβάτες που έμειναν εντός του 1.56, ήταν ο Alex De Angelis της NGM Mobile Forward.

 

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Scott Redding, ο οποίος έμεινε 9ος, και Randy Krummenacher που κατέλαβε την 10η θέση. Να σημειώσουμε ότι η Elena Rosell (25η) με την Moriwaki της, άφησε πίσω της τέσσερεις αναβάτες, ανάμεσα στους οποίους τον Nicolas Terol και τον Simone Corsi.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι με κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Μέτρια αρχή για Lorenzo-Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ2: Ο Pedrosa 1os, o Stoner 4os

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα