• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ilmor στα σκαριά συνεργασίας με την Kawasaki
Τα διευθυντικά στελέχη της Ilmor Engineering επιβεβαιώνουν το σοβαρό ενδιαφέρον που εξέφρασαν σε ότι αφορά την εμπλοκή της εταιρίας στα MotoGP για το 2009, μέσω της ενεργής συνεργασίας της με την Kawasaki.
Νέα 23/01/2009 - 10:05
Η πρόσφατη επαφή των ειδικών της Ilmor με το τμήμα μάνατζμεντ της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του Michael Bartholemy, αποσκοπεί σε ένα πλάνο συνεργασίας και υποστήριξης στο τεχνικό κομμάτι μιας ιδιωτικής ομάδας με μοτοσυκλέτες ZX-RR. Η διοίκηση της Ilmor επιμελήθηκε της κατάστασης με την Kawasaki, υπό την επιρροή του αφεντικού της Dorna, Carmelo Ezpeleta, στην προσπάθεια μιας “συμφωνίας διάσωσης” των John Hopkins και Marco Melandri να παραμείνουν στην σχάρα εκκίνησης του 2009.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή της Ilmor, Steve Miller, μια τέτοια συνεργασία είναι μεν δύσκολη, εφόσον η Kawasaki δεν είναι σε θέση να κατασκευάσει και να εξελίξει μόνη της τα απαιτούμενα εξαρτήματα για να υποστηρίξει επαρκώς όλη την αγωνιστική σεζόν του 2009. Ωστόσο, η τελική απόφαση είναι της Kawasaki, αφού η εταιρία της Ilmor είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η εταιρία της Ilmor Engineering ιδρύθηκε το 1984, γνωρίζοντας επιτυχίες στην Formula One και στους αγώνες Indy της Αμερικής, ενώ ήταν η πρώτη εταιρία που κατασκεύασε και εμφάνισε κινητήρα 800cc στα MotoGP και μάλιστα κόντρα στα 990cc του ανταγωνισμού, στα τέλη της σεζόν του 2006 με αναβάτη τον Garry McCoy.

Επόμενο άρθρο »

.

« Προηγούμενο άρθρο

«Αν χρειαστεί θα μείνω μια χρονιά εκτός motoGP»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα