• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner & Pedrosa: οι δηλώσεις τους
O καιρός προβληματίζει τον Pedrosa
Νέα 04/05/2012 - 21:59

Ο τρίτος γύρος του Πρωταθλήματος ξεκίνησε σήμερα στην πίστα του Estoril, με τον Casey Stoner να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο ανάμεσα σε όλους τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας. Ο ομόσταυλός του, Dani Pedrosa, βρέθηκε στην 4η θέση, με τους συνδυασμένους χρόνους, τονίζοντας στις δηλώσεις του - κατά κύριο λόγο - τον ρόλο του καιρού και τις συνθήκες της πίστας.

 

Πράγματι, ο καιρός έπαιξε σημαίνοντα ρόλο και πάλι, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στην Jerez, με πολλά βρεγμένα σημεία και χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί. Οι αναβάτες της Honda βγήκαν στην πίστα με τα σλικ ελαστικά, μόνο τα 10 τελευταία λεπτά της διαδικασίας, και έπρεπε να περιμένουν μέχρι το απόγευμα για να έχουν αρκετό χρόνο στην πίστα.

 

Casey Stoner: "Κάναμε λίγους γύρους το πρωί,, ώστε να καταλάβουμε την μοτοσυκλέτα και να βεβαιωθούμε ότι όλα βαίνουν καλώς. Επίσης, όπως και στην Jerez, θέλαμε να δούμε που ήταν τα βρεγμένα σημεία στην πίστα. Στην συνέχεια, το απόγευμα υπήρχαν - δυστυχώς - κάποια σημεία που δεν είχαν στεγνώσει εντελώς, αλλά καταφέραμε να έχουμε αρκετό χρόνο στο στεγνό. Η μοτοσυκλέτα φαίνεται ότι δουλεύει πολύ καλά για την ώρα και έχουμε μια πολύ καλή ιδέα του τι πρέπει να κάνουμε αύριο".

 

Dani Pedrosa: "Τα πράγματα ήταν όπως περίπου και στην Jerez, στις πρώτες ελεύθερες δεν μπορέσαμε να οδηγήσουμε επί της ουσίας και το απόγευμα τα πράγματα ήταν δύσκολα εξαιτίας της κατάστασης της πίστας, ήταν γλιστερή, δεν είχαμε πρόσφυση στο μπροστινό και στο πίσω και ήταν δύσκολο να λάβουμε δεδομένα από την μοτοσυκλέτα, καθώς τα ελαστικά γλίστραγαν. Το νερό μένει στην νέα άσφαλτο... θα ήταν καλό αν δεν έβρεχε και αν καθάριζαν τα βρεγμένα σημεία, διότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα ιδιαίτερα στην τελευταία στροφή. Ελπίζω η πίστα να είναι καλύτερη αύριο, από πλευράς πρόσφυσης, ώστε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε εντατικά με τις αναρτήσεις. Καθώς βελτιώνεται η πίστα, το ίδιο θα συμβαίνει και με την μοτοσυκλέτα".

 

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Ο δυνατός Spies είναι χαρούμενος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα