• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Crutchlow
Πρόβλημα με εξαρτήματα για τον Dovizioso
Νέα 04/05/2012 - 22:32

Στο στεγνό, σήμερα το απόγευμα, ο Cal Crutchlow απέδωσε και πάλι εκπληκτικά, καθώς ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Supersport, πάλεψε και κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Με χρόνο 1.38.742 ήταν κατά πολύ ο καλύτερος μη εργοστασιακός αναβάτης, ενώ βρέθηκε μόλις 0.025 δευτ. πίσω από τον δεύτερο Ben Spies.

 

Το στεγνό έδωσε ώθηση στον Andrea Dovizioso, ο οποίος προσπαθεί να τελειοποιήσει το οδηγικό του στυλ ώστε να ταιριάξει με την M1 του. Σήμερα το απόγευμα επέλεξε διαφορετικό ψαλίδι και έκανε καλύτερο χρόνο στα 1.39.615, δηλώνοντας σίγουρος ότι θα τα πάει ακόμα καλύτερα μόλις ολοκληρωθούν οι επιπλέον ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα.

 

Cal Crutchlow: "Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που ξεκίνησε το Σ/Κ. Το πρωί τα πράγματα ήταν παρόμοια με την Jerez και δεν μπορούσαμε να πάρουμε πολλά πράγματα με την κατάσταση της πίστας. Δεν αλλάξαμε ελαστικά από το πρωί στο απόγευμα και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν με τον ρυθμό μου, ειδικά επειδή ξέρουμε ότι άλλοι φόρεσαν καινούργια ελαστικά στο τέλος, για να είναι πιο γρήγοροι. Δουλέψαμε στο στήσιμο που θέλουμε στον αγώνα και υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Οι πρώτοι δυο αγώνες με έχουν γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θα κοιτάξω να κάνω την ίδια καλή εμφάνιση"

 

Andrea Dovizioso: 'Στον τελευταίο γύρο δοκιμάσαμε ένα καινούργιο ψαλίδι στην δεύτερη μοτοσυκλέτα, ενώ επίσης αλλάξαμε και το πίσω ελαστικό, αλλά δεν πήρε την κατάλληλη θερμοκρασία. Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε αν το ψαλίδι ή το ελαστικό έφταιγε, αλλά χάσαμε πολύτιμο χρόνο και είμαι λίγο εκνευρισμένος, διότι μέχρι τότε ήμασταν κοντά στον πιο γρήγορο χρόνο. Είναι σημαντικό να δοκιμάζουμε τα εξαρτήματα, ώστε να βελτιωνόμαστε, και θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αύριο. Απλώς ελπίζω να έχουμε καλύτερο καιρό, ώστε να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε σήμερα το απόγευμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Σε καλό δρόμο Hayden-Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner & Pedrosa: οι δηλώσεις τους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα