• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε καλό δρόμο Hayden-Rossi
Ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Ducati
Νέα 04/05/2012 - 23:25

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ασταθής, την πρώτη ημέρα στην πίστα του Estoril, η άσφαλτος της πίστας είχε επηρεαστεί ανάλογα και πολλά σημεία ήταν βρεγμένα το πρωί. Το απόγευμα, σε γενικές γραμμές, οι ελεύθερες δοκιμές διεξήχθησαν στο στεγνό και οι αναβάτες της Ducati κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολύτιμες πληροφορίες, οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες για την συνέχεια του Σ/Κ.

 

Το δίδυμο της Ducat επέλεξε να μείνει το μεγαλύτερο διάστημα της πρωινής διαδικασίας μέσα στο γκαράζ της ομάδας, αλλά μόλις βγήκαν, ο Hayden και ο Rossi σημείωσαν τον δεύτερο και τρίτο ταχύτερο χρόνο αντίστοιχα. Αν και το απόγευμα έπεσαν στην γενικότερη κατάταξη, και οι δυο τους κατάφεραν να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή.

 

Nicky Hayden: "Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές σήμερα το πρωί, αλλά μιας και οι προβλέψεις έλεγαν για βροχή το απόγευμα, θεωρήσαμε καλό να βγούμε προς το τέλος. Η άσφαλτος δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να σημειώσω ότι τα ελαστικά της Bridgestone είναι πολύ καλύτερα και ασφαλή σε αυτές τις συνθήκες. Το απόγευμα η πίστα ήταν στεγνή, με εξαίρεση το νερό που είχε μαζευτεί στην τελευταία στροφή, που σε δυσκόλευε να διακρίνεις την γραμμή. Κάτι κερδίσαμε από την όλη διαδικασία, αλλά ένιωσα ότι ο χρόνος έφευγε πολύ γρήγορα. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας και ευελπιστώ ότι θα αναλύσουμε τα δεδομένα απόψε και θα είμαστε πιο σταθεροί αύριο".

 

Valentino Rossi: "Κάναμε μια ικανοποιητική αρχή αυτό το Σ/Κ διότι ήμουν σε θέση να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα αρκετά καλά. Δεν είχα μεγάλη απόσταση από τους πρώτους, όσον αφορά στους χρόνους, και το πιο σημαντικό ήταν ότι ήμουν γρήγορος σε αρκετά σημεία της πίστας. Χάνω αρκετά στην τελευταία στροφή κι έτσι μαζί με τους τεχνικούς, προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί δυσκολεύομαι τόσο πολύ εκεί, όπου υπάρχει πολύ περιορισμένη πρόσφυση και το πίσω μέρος γλιστρά αρκετά. Μπορώ πάντως να φρενάρω δυνατά και να μπαίνω στις στροφές αρκετά γρήγορα και αν καταφέρουμε να φτιάξουμε το πίσω μέρος, θα είμαστε πιο κοντά στην κορυφή. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη την πίστα. Θα δούμε πως θα πάει ο καιρός, διότι οι πρωινές συνθήκες ήταν δύσκολες και τα πράγματα έγιναν καλύτερα το απόγευμα. Παρόλο που τα πήγαμε καλά στο βρεγμένο, ελπίζουμε ο καιρός να παραμείνει καλός και ότι θα είναι εντελώς στεγνή η πίστα την Κυριακή".

 

Επόμενο άρθρο »

Η ζωή του Dani Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα