• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovizioso μπροστά από τον Crutchlow!
Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν
Νέα 06/05/2012 - 22:58

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα, οι φίλαθλοι από τις τηλεοράσεις τους και εκείνοι στις κερκίδες, γίνανε μάρτυρες του εμφυλίου, ανάμεσα σε Crutchlow και Dovizioso. Πολλοί πίστευαν ότι ο ρυθμός του Crutchlow θα του έδινε προβάδισμα έναντι του ομόσταυλού του, ωστόσο ήταν ο Ιταλός ο οποίος τερμάτισε μπροστά από τον Βρετανό, για πρώτη φορά φέτος! Τα σημερινά αποτελέσματα όμως, δεν άλλαξαν την κατάσταση στην λίστα του Πρωταθλήματος, με τον Crutchlow να παραμένει 4ος (37 βαθμοί) και τον Dovizioso να ακολουθεί με 35 βαθμούς.

 

Andrea Dovizioso: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου στον σημερινό αγώνα και ειδικότερα με τον ρυθμό μου, διότι ήμουν πολύ γρήγορος και σταθερός. Ένας καλός τρόπος να ολοκληρώσουμε το Σ/Κ, διότι μερικά προβλήματα την Παρασκευή και το Σάββατο, δεν μας άφησαν να δουλέψουμε όσο θέλαμε για να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα. Είμαι χαρούμενος, διότι στόχος μας ήταν να μειώσουμε την διαφορά με την κορυφή και αυτό επιτύχαμε"

 

Cal Crutchlow: "Είμαι χαρούμενος με την 5η θέση, αλλά θα ήθελα να ήμουν πιο κοντά στην κορυφή, όπως και στην Jerez. Ο Andrea έκανε καταπληκτικό αγώνα από την στιγμή που με πέρασε και δεν έσπασε, όσο κι αν τον πίεζα! Δεν υπήρχε κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω για να τον περάσω, ωστόσο τερμάτισα και πάλι στην πεντάδα, ενώ παραμένω 4ος στο Πρωτάθλημα. Είχα μερικά θεματάκια, τα οποία δεν με διευκόλυναν. Ήξερα ότι η πρόσφυση του πίσω ελαστικού θα αποτελούσε πρόβλημα στον αγώνα και αυτό συνέβη"

 

Herve Poncharal: "Τρεις συναρπαστικοί αγώνες το 2012 αλλά και γεμάτοι άγχος για να τους παρακολουθεί ο μάνατζερ της Tech 3! Από την μια θέλω να βλέπω σε κάθε αγώνα τον Cal και τον Andrea να παλεύουν μέσα στην πεντάδα, αλλά υπάρχει πάντοτε ένταση όταν παλεύουν τόσο σκληρά μεταξύ τους. Βέβαια τα συγχαρητήρια πάνε σ' αυτούς, οι οποίοι χάρισαν ακόμα ένα φανταστικό αποτέλεσμα στην Tech 3 και σήμερα επιβεβαίωσαν πόσο δυνατή ομάδα αναβατών έχουμε και πόσο ανταγωνιστική είναι η Yamaha Μ1!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo διατηρεί το σερί των βάθρων στο Estoril

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτος ο Stoner ξεπερνώντας το chattering!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα