• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo διατηρεί το σερί των βάθρων στο Estoril
Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Spies
Νέα 06/05/2012 - 23:02

O Jorge Lorenzo συνέχισε το σερί που τον θέλει να βρίσκεται πάντοτε στο βάθρο στο Estoril. Ξεκινώντας στην τέταρτη θέση, γρήγορα πλασαρίστηκε δεύτερος και έμεινε σε αυτήν την θέση μέχρι τέλους, πιέζοντας τον πρωτοπόρο Stoner. Ο σταθερός ρυθμός του Ισπανού, δεν άφηνε τον Αυστραλό να ξεφύγει περισσότερο του ενός δευτερολέπτου, μέχρι τον τελευταίο γύρο. Μάλιστα η διαφορά τους έφτασε και στο 0.2 του δευτ. Στον τρίτο γύρο του αγώνα, ο Lorenzo σημείωσε ρεκόρ γύρου στο Estoril, με 1.36.909!

 

Ο ομόσταυλός του, Ben Spies, ξεκίνησε καλά από την 5η θέση, παίρνοντας την 4η θέση στην πρώτη στροφή, προτού ανοίξει την γραμμή του και χάσει αρκετές θέσεις. O Τεξανός έκανε αρκετά λάθη και έπεσε στην 9η θέση, όπου πάλεψε με τον Bradl για την 8η, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τον Γερμανό στο τέλος.

 

Jorge Lorenzo: "Είμαι χαρούμενος με την δεύτερη θέση, διότι περίμενα να παλέψω για την 3η ή 4η θέση και όχι για την νίκη! Η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε αρκετά, σε σχέση με τις δοκιμές κι έτσι ήταν εφικτό (να παλέψω για την κορυφή). Είχα δυο προβλήματα, στην αρχή χρησιμοποίησα πολύ τον συμπλέκτη και τον έκαψα, χάνοντας απόσταση από τον Casey. Επίσης στο τέλος, ο Casey ήταν πολύ δυνατός. Μετά από αυτά, όλα δούλευαν καλά και έκανα έναν γρήγορο γύρο, το οποίο δεν είναι σύνηθες για εμένα. Είμαστε ένα πόντο πίσω από τον Casey και ελπίζω να βελτιώσουμε κάτι στην μοτοσυκλέτα αύριο, ώστε να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα"

 

Ben Spies: "Πολύ ανάμεικτα συναισθήματα σήμερα, είναι η πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια, που κατάφερα να τερματίσω αγώνα στην συγκεκριμένη πίστα. Όπως είπα και στην ομάδα μου, έκανα 4-5 μεγάλα λάθη, τα οποία μου κόστισαν χρόνο και θέσεις. Ήταν σκληρός αγώνας, αλλά συνεχίζω να χτίζω την εμπιστοσύνη μου με την μοτοσυκλέτα... δεν μου αρέσει το Estoril, έτσι είμαι χαρούμενος που τερμάτισα. Τώρα πάμε στο Le Mans, σε ένα φανταστικό γεγονός με καταπληκτικούς φιλάθλους, αλλά και πάλι σε μια πίστα που δεν μου αρέσει!! Είμαι χαρούμενος με την μοτοσυκλέτα και την απόδοσή της κι έτσι θα συνεχίσουμε να χτίζουμε εμπιστοσύνη και να βελτιώνουμε τα αποτελέσματά μας"

 

Wilco Zeelenberg: "Ένα φανταστικό αποτέλεσμα, μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ. Τόσο ο Jorge, όσο και η μοτοσυκλέτα, έκαναν ένα αρμονικό ξεκίνημα και κατάφερε να πιέσει. Είμαστε μόλις ένα πόντο πίσω από τον Casey και συνεχώς βρισκόμαστε στα βάθρα, πράγμα σημαντικό. Στις αυριανές δοκιμές θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε και θα δούμε τι θα γίνει στο Le Mans, σε δυο εβδομάδες από τώρα"

 

Επόμενο άρθρο »

Θετικό Σ/Κ για τον Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovizioso μπροστά από τον Crutchlow!

Χορηγοί