• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό Σ/Κ για τον Bautista
Πρόβλημα με το μπροστινό, τον άφησε στην 6η θέση
Νέα 06/05/2012 - 23:09

Παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε ο Alvaro Bautista με την μοτοσυκλέτα του, κατάφερε να κάνει ακόμα μια καλή εμφάνιση στην Πορτογαλία και να πλασαριστεί στην 6η θέση της κατάταξης. Ο Ισπανός βρίσκεται στην ίδια θέση και στο Πρωτάθλημα, με 29 πόντους και ελπίζει στην συνέχεια να φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός. Οι αυριανές δοκιμές  - όπως ο ίδιος παραδέχτηκε - θα είναι μια καλή ευκαιρία προς αυτήν την κατεύθυνση!

 

Alvaro Bautista: "Δύσκολος αγώνας. Μετά τις δοκιμές πίστεψα ότι είχα τον ρυθμό να διεκδικήσω την 4η θέση αλλά δεν είχα καλή αίσθηση του μπροστινού και δυσκολευόμουν να στρίψω την μοτοσυκλέτα. Μου κόστισε πολύτιμα δέκατα και έχασα την επαφή μου με τους Dovizioso - Crutchlow. Τώρα θα κοιτάξουμε προσεκτικά τα δεδομένα και θα δούμε τι έγινε και τι φταίει, καθώς παράλληλα θα δουλεύουμε στο αδύνατο σημείο μας, που είναι το φρενάρισμα. Η 6η θέση δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, αλλά θα έπρεπε να ήμασταν πιο κοντά στις δορυφορικές Μ1. Το αυριανό τεστ θα είναι χρήσιμο για εμάς"

 

Fausto Gresini: "Ήταν μια καλή ημέρα και πήραμε το καλύτερό μας αποτέλεσμα με τον Alvaro... είναι πολύ ενθαρρυντικό γεγονός. Κάναμε πρόοδο το Σ/Κ και θεωρώ ότι τα δεδομένα που συλλέξαμε σήμερα, θα μας βοηθήσουν στην περαιτέρω εξέλιξή μας. Στόχος μας είναι να παλεύουμε με τις Tech 3 και πιστεύω ότι σύντομα θα το καταφέρουμε... συνολικά ήταν ένα καλό Σ/Κ που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια"

 

Επόμενο άρθρο »

Το διασκέδασε ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo διατηρεί το σερί των βάθρων στο Estoril

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα