• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το διασκέδασε ο Rossi!
Πρόβλημα στα ηλεκτρονικά για τον Hayden
Νέα 06/05/2012 - 23:12

Μετά από δυο ημέρες που δούλευε στις ρυθμίσεις της GP12, ο Valentino Rossi κατάφερε να είναι και γρήγορος και πολύ σταθερός στον αγώνα, τερματίζοντας στο τέλος στην 7η θέση της κατάταξης: το καλύτερο αποτέλεσμα του "Γιατρού" μέχρι στιγμής!

 

Ο Nicky Hayden απλά έθεσε ως προτεραιότητα να τερματίσει, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον εγκέφαλο της μοτοσυκλέτας, το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από παράσιτα ραδιοφωνικού σήματος κοντά στην πίστα!! Ως εκ τούτου, η βαθμονόμηση των ηλεκτρονικών ήταν εκτός φάσης, κάνοντας την οδήγηση μια πρόκληση για τον Αμερικανό. Παρ' όλα αυτά, ο Hayden έδειξε αποφασιστικότητα και ολοκλήρωσε 11ος.

 

Valentino Rossi: "Τα πήγαμε καλύτερα αυτήν την φορά, από την άποψη ότι ξεκινήσαμε από καλύτερη βάση την Παρασκευή και καταφέραμε να ετοιμαστούμε στην πορεία για τον αγώνα. Κατάφερα να προσεγγίσω τον σημερινό αγώνα, γνωρίζοντας τι να περιμένω από την μοτοσυκλέτα και ως αποτέλεσμα ήμουν σε θέση να πιέσω δυνατά και να φτάσω κοντύτερα στο όριο. Οι πρώτοι γύροι ήταν ικανοποιητικοί. Πέρασα μπροστά μερικές θέσεις και στην συνέχεια διατήρησα σταθερό ρυθμό, κάνοντας χρόνους που περιμέναμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στην έξοδο των στροφών και στην επιτάχυνση, διότι για την ώρα δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί όσο οι υπόλοιποι, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν βγάζουμε όλη μας την δύναμη στην άσφαλτο. Έχουμε δοκιμές αύριο και θα πιάσουμε δουλειά. Τέλος πάντων, σήμερα κατάφερα και το διασκέδασα!"

 

Nicky Hayden: "Ήδη από τον πρώτο γύρο, αντιμετώπισα πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά και η μοτοσυκλέτα δεν ήξερε που βρισκόταν στην πίστα. Έβαλα τα δυνατά μου να ξεπεράσω το πρόβλημα και να μην κάνω λάθη. Θα εστιάσουμε στο αυριανό τεστ τώρα, ανυπομονώντας για τον επόμενο αγώνα στο Le Mans"

 

Vittoriano Guareschi: "Σήμερα ο Vale είχε τον ίδιο ρυθμό με τις κατατακτήριες, έκανε μερικά ωραία περάσματα και μπόρεσε να πιέσει λίγο πιο πολύ στο όριο. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. Λυπούμαστε για τον Nicky, διότι στην διάρκεια του αγώνα, ένα ραδιοφωνικό σήμα μπλέχτηκε με τον πομπό του εγκεφάλου, αναγκάζοντάς τον να αγωνιστεί με την βαθμονόμηση των ηλεκτρονικών εκτός φάσης. Το να οδηγείς κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολο και έκανε τρομερή δουλειά που τερμάτισε στον αγώνα"

 

Επόμενο άρθρο »

Και πάλι μέσα στην δεκάδα ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικό Σ/Κ για τον Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα