• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και πάλι μέσα στην δεκάδα ο Bradl!
Πολύ καλός στην δύσκολη πίστα του Estoril
Νέα 07/05/2012 - 10:05

O αναβάτης της LCR Honda, Stefan Bradl, συνέχισε την πολύ καλή του παρουσία στην μεγάλη κατηγορία, τερματίζοντας στην 9η θέση στην πίστα του Estoril. O νεοφερμένος στο MotoGP, κάνει αισθητή την παρουσία του και στον πίνακα του Πρωταθλήματος, καθώς μετά από τρεις αγώνες φιγουράρει στην 7η θέση με 24 πόντους!

 

Η περίπλοκη και μικρή πίστα του Estoril, αποτελούσε ανέκαθεν ειδική πρόκληση για τους νεοφερμένους οδηγούς, αλλά ο Γερμανός έκανε πράγματι επαγγελματική δουλειά το πρώτο του Σ/Κ στην Πορτογαλία. Διαβάστε τι δήλωσε με το τέλος του χτεσινού αγώνα:

 

StefanBradl: «Έκανα καλή αρχή και μπορούσα να ελιχθώ καλά, αλλά στην συνέχεια ήμουν στο όριο και στα μέσα του αγώνα έχανα αρκετά στην είσοδο των στροφών, ένα πρόβλημα που είχαμε όλο το Σ/Κ. Ειδικά στις γρήγορες στροφές, έπρεπε να περιμένω να ανοίξω τα γκάζι και αυτό μας κόστισε πολύτιμο χρόνο. Δεν είχαμε ποτέ το συγκεκριμένο πρόβλημα! Ο Spies είχε καλύτερο ρυθμό από εμάς στον αγώνα, αλλά στο τέλος μπορώ να πω ότι ήταν ακόμα ένα καλό Σ/Κ για εμένα και την ομάδα μου»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Effenbert Liberty: Φαρσοκωμωδία ο γύρος στην Monza!

« Προηγούμενο άρθρο

Το διασκέδασε ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα