• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3, ΕΔ2: Και πάλι Vinales!
22ος ο Θανάσης Σίσσης
Νέα 18/05/2012 - 15:55

Με βελτιωμένες καιρικές συνθήκες – η θερμοκρασία ήταν ελαφρώς ανεβασμένη σε σχέση με το πρωί – οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν για δεύτερη φορά στην πίστα σήμερα, με τον Maverick Vinales να επιβεβαιώνει ότι είναι ταχύτατος πάνω στην FTR Honda του, σημειώνοντας και πάλι τον καλύτερο χρόνο της κατηγορίας, με 1.44.141! Γενικά, όλοι οι αναβάτες βελτίωσαν τους χρόνους τους κατά την διάρκεια των δεύτερων ελεύθερων. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Salom, ο οποίος έμεινε 6/10 πίσω από τον συμπατριώτη του.

 

Τρίτος, δίνοντας μεγάλη χαρά στους τοπικούς φιλάθλους, ήταν ο Louis Rossi, αφήνοντας πίσω του τον Πορτογάλο Oliveira, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει την δεύτερη θέση που κατέλαβε το πρωί. Ο Fenati πλασαρίστηκε στην 5η θέση, ενώ 6ος – έχοντας καλή απόδοση – ήταν ο Alex Rins, με διαφορά 1.2 δευτ. από την κορυφή.

 

Ο Vazquez βρέθηκε στην 7η θέση μετά από μια δυνατή παρουσία στις δεύτερες ελεύθερες, καταφέρνοντας να αφήσει πίσω του τον Khairuddin στην 8η. Την δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Jakub Kornfeil και Danny Kent. Να σημειώσουμε ότι ο τρίτος της κατάταξης το πρωί, Cortese, αντιμετώπισε ένα μηχανικό πρόβλημα 17 λεπτά πριν το τέλος, αφήνοντάς τον στην 12η θέση.

 

Ο Θανάσης κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του, σε σχέση με τις πρωινές δοκιμές, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει κάτι καλύτερο από την 22η θέση της λίστας. Ο Ελληνο-Αυστραλός ολοκλήρωσε 16 μόλις γύρους, σημειώνοντας τον καλύτερό του χρόνο και πάλι στον τελευταίο, με 1.47.275. Ωστόσο η διαφορά του με την κορυφή αυξήθηκε από το 2.7 το πρωί, στο 3.1 δευτ. το απόγευμα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ στο τέλος της σελίδας   

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans ΕΔ2: Και πάλι ο Stoner εντυπωσιακός

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Nakamoto θα μιλήσει με Lorenzo & Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα