• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ2: Και πάλι ο Stoner εντυπωσιακός
Ο μόνος οδηγός κάτω από 1'34''
Νέα 18/05/2012 - 16:55

Ο Αυστραλός έχει βαλθεί να αποδείξει ότι η απόφασή του να σταματήσει τους Αγώνες στο τέλος του 2012 θα είναι μια μεγάλη απώλεια για το σπορ και προς το παρόν το καταφέρνει μια χαρά, αφού με τον μοναδικό τρόπο που οδηγεί έφερε – όπως και το πρωί – την Honda RC213V στην 1η θέση της κατάταξης και μάλιστα όντας ο μόνος οδηγός που σημείωσε 3 γύρους κάτω από το 1'34'' που είναι ένας καλός χρόνος για πρώτη ημέρα. 

Το 1:33.740 είναι μόλις 0.123 του δευτερολέπτου πάνω από το περσινό ρεκόρ πίστας του Dani Pedrosa, που όπως και το πρωί είναι ο 2ος της κατάταξης, με χρόνο 1:34.005. Τις δύο εργοστασιακές Honda ακολούθησε αρκετά κοντά και η δορυφορική του Alvaro Bautista στην 4η θέση, ενώ πρώτη Yamaha είναι αυτή του Jorge Lorenzo, στην 3η θέση με διαφορά μικρότερη από 4 δέκατα από την κορυφή. Το σημαντικό για τον Lorenzo είναι ότι ήταν ο πιο σταθερός με πολλούς γύρους στο 1'34'' γεγονός που δείχνει ότι μάλλον δοκίμαζε ρυθμίσεις για την περίπτωση που ο αγώνας γίνει κάτω από παρόμοιες καιρικές συνθήκες.

Η άλλη εργοστασιακή Μ1 με τον Ben Spies τα πήγε πολύ καλύτερα από ότι το πρωί ,με τον 5ο χρόνο και μάλιστα μόλις 0.331 πάνω από τον χρόνο του Ισπανού ομόσταυλου.

Οι δορυφορικές Yamaha M1 της Tech 3 ακολούθησαν με τους Dovizioso & Crutchlow.

 

O Hector Barbera είναι και πάλι η πρώτη Ducati και μάλιστα η ταχύτερη μοτοσυκλέτα από όλες στην ευθεία, με νέο ρεκόρ τελικής, με 309.2 χλμ/ώρα.

O Valentino Rossi σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το πρωί είναι στην 9η θέση, αλλά απέχει ακόμη πολύ από την κορυφή, με 1.372 δευτερόλεπτα διαφορά.

Στις CRT o Randy de Puniet με την Aprilia ART εντυπωσίασε με διαφορά μόλις 0.651 από την τελευταία πρωτότυπη, με διαφορά τελικής -18χλμ/ώρα και με -30 ίππους ισχύ!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2, ΕΔ2: O Redding ξεχώρισε!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3, ΕΔ2: Και πάλι Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα