• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2, ΕΔ2: O Redding ξεχώρισε!
2ος ο Luthi στην 5η θέση ο Marquez
Νέα 18/05/2012 - 17:42

Στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της ιστορικής πίστας της Γαλλίας, ήταν ο Redding αυτός που ξεχώρισε από τους αναβάτες της συναρπαστικής Moto2, πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο με 1.37.869, μόλις 1/10 περισσότερο από τον εκπληκτικό Luthi ο οποίος φιγουράρει στην δεύτερη θέση της λίστας. Ο Simone Corsi – ένας αναβάτης που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα, κατέλαβε την 3η θέση δείχνοντας ανανεωμένος στην Γαλλία.

 

Με διαφορά περίπου μισού δευτερολέπτου από τον Redding, ο Mika Kallio ήταν αυτός που βρέθηκε στην 4η θέση, αφήνοντας πίσω του το μεγάλο φαβορί, τον Ισπανό της Repsol Marc Marquez, o οποίος δείχνει ότι δεν έχει βρει ακόμη τον ρυθμό του, τουλάχιστον την πρώτη ημέρα. Πολύ κοντά του ήταν ο Pol Espargaro, μόλις 0.005 δευτ. από τον Marquez, o οποίος κατέκτησε την 6η θέση. Φαίνεται ότι θα έχουμε μεγάλες μάχες με τους δυο τους!

 

Ο έβδομος πιο γρήγορος οδηγός, ήταν ο Andrea Iannone, ακολουθούμενος από τον Julian Simon, ο οποίος δείχνει βελτιωμένος με το πλαίσιο της Suter. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Aegerter (δείχνει καλά σημάδια ο Ελβετός στην Γαλλία) και ο συμπατριώτης του Krummenacher.

 

Δεν έλειψαν και τα περιστατικά στην Moto2, με τον JohnnZarco και τον Neukirchner να οδηγούνται στην άμμο, καταφέρνοντας όμως να συνεχίσουν. Εν τούτοις, ο τελευταίος είχε ακόμα μια πτώση, μόλις λίγα λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας. Πτώσεις, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, σημείωσαν και οι PonsRabat.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Δίνουν ρυθμό οι Honda στο Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans ΕΔ2: Και πάλι ο Stoner εντυπωσιακός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα