• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δίνουν ρυθμό οι Honda στο Le Mans
«Μου έφυγε ένα βάρος», σχολίασε ο Stoner!
Νέα 18/05/2012 - 21:54

Μετά την χτεσινή απρόσμενη ανακοίνωση του Αυστραλού Πρωταθλητή, ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής χρονιάς, ο Stoner βγήκε στην πίστα και έκανε ό,τι ήθελε, τερματίζοντας πρώτος – με εντυπωσιακό τρόπο – και στις δυο ελεύθερες σημερινές δοκιμές. Από την πλευρά του, ο Dani Pedrosa ήταν πολύ κοντά στον ομόσταυλό του, κατακτώντας την δεύτερη θέση το απόγευμα, μόλις 2/10 περίπου από τον Casey.

 

Casey Stoner: «Τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς σήμερα. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, σήμερα προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ταλαντώσεις ώστε να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο στο στεγνό και να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τι τις προκαλεί, αλλά και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ορισμένες βελτιώσεις για το υπόλοιπο της σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να αφιερώσουμε χρόνο στο να κοιτάξουμε το πρόβλημα με τις ταλαντώσεις, χωρίς να ανησυχούμε για το στήσιμο ευθύς εξ αρχής. Αρχίζαμε να έχουμε ταλαντώσεις στο τέλος της ημέρας, όταν αλλάξαμε στο σκληρό μπροστινό και ευελπιστούμε ότι δεν θα βρέξει αύριο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Μετά την χτεσινή ανακοίνωση, μου έφυγε ένα βάρος από τους ώμους μου, όταν ανέβηκα στην μοτοσυκλέτα το πρωί. Πολλές σκέψεις με γυρόφερναν στους δυο τελευταίους αγώνες και αυτό το Σ/Κ νιώθω ήδη καλύτερα, νιώθοντας ότι το έβγαλα από μέσα μου… τώρα μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο υπόλοιπο της σεζόν και να προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε!»

 

Dani Pedrosa: «Συνολικά η αίσθησή μας ήταν αρκετά καλή. Συνήθως σε αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες, η πίστα είναι αρκετά γλιστερή, αλλά τα ελαστικά δούλεψαν πολύ καλά, η πρόσφυση είναι σε καλό επίπεδο και καταφέραμε να τα πάμε καλά και στις δυο διαδικασίες. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας, ιδίως στην είσοδο των στροφών, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι – μέχρι στιγμής – θετική. Φαίνεται ότι η θερμοκρασία θα πέσει και θα έχουμε βροχή κι έτσι ήταν χρήσιμο που είχαμε χρόνο στο στεγνό σε μια πίστα σαν και αυτήν, όπου το φαινόμενο της σούζας (wheelie) είναι σύνηθες. Δεν δοκίμασα το νέο μπροστινό της Bridgestone σήμερα, αλλά θα ήθελα να το κάνω αύριο εάν είναι στεγνά»

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Γιατί φεύγω! Μέρος 1ο

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2, ΕΔ2: O Redding ξεχώρισε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα