• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δηλώσεις Lorenzo & Spies
"Προς το παρόν μένω πιστός στην Yamaha..."
Νέα 18/05/2012 - 22:46

Το πρωί, ο Jorge Lorenzo δεν έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, χάνοντας πρόσφυση στο πίσω λάστιχο με την YZR-M1 στις εισόδους των στροφών, κάτι που κατάφερε να αντιμετωπίσει με μερικές ρυθμίσεις το απόγευμα, τερματίζοντας στην τρίτη θέση, στους συνδυασμένους χρόνους. 

Ο Spies πήγε καλά την πρώτη ημέρα στο Le Mans, πέρα από μια μικρή πτώση το απόγευμα. Ο Τεξανός δεν χτύπησε και συνέχισε τις δοκιμές με την δεύτερή του μοτοσυκλέτα. Στους συνδυασμένους χρόνους, ο Ben βρέθηκε στην 5η θέση.

 

Jorge Lorenzo:

«Το πρωί είχαμε δυσκολίες στην είσοδο των στροφών, δεν εμπιστευόμουν αρκετά την μοτοσυκλέτα. Το απόγευμα κάναμε ορισμένες αλλαγές στο πίσω μέρος και βελτιώσαμε την αίσθηση και τους χρόνους μας αρκετά. Έκανα μισή προσομοίωση αγώνα και είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Είμαστε έτοιμοι για αγώνα στο στεγνό, αλλά όλοι λένε ότι θα βρέξει, πράγμα που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα»

Βέβαια αυτά που δεν μας λέει η Yamaha στο δελτίο με τις δηλώσεις του Lorenzo είναι όσα είπε για το θέμα των μεταγραφών.

Αρχικά ο Ισπανός δήλωσε:

“Με τα χρήματα δεν μπορείς να αγοράσεις την ευτυχία σου, αλλά κανείς δεν τα πετάει μακριά”, σχολιάζοντας το γεγονός ότι από χθες ξαφνικά η αξία του στο χρηματιστήριο των οδηγών εκτοξεύτηκε, μετά την απόφαση του Casey Stoner!

“Πάντα έλεγα ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Yamaha και δεν έχω αλλάξει γνώμη. Προς το παρόν! Τώρα πρέπει να πάρω υπόψη μου κάθε προσφορά που μου παρουσιάζεται και δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ. Πρέπει να αποφασίσω με ηρεμία πια είναι η καλύτερη, όπως πάντα έκαν στην καριέρα μου πριν υπογράψω κάποιο νέο συμβόλαιο. Αλλά σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν θα επηρεάσει την οδήγησή μου”, είπε και σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση ο Stoner να αλλάξει γνώμη μέχρι το τέλος της χρονιάς είπε: Τίποτε δεν είναι απίθανο, αλλά ο Casey πάντα είχε ξεκάθαρες ιδέες. Δεν το βλέπω πιθανό να αλλάζει γνώμη”, αλλά όταν του υπενθύμισαν ότι πέρυσι άλλαξε γνώμη ως προς το να τρέξει στην Ιαπωνία, ενώ αρχικά είχε πει το όχι, σχολίασε γελώντας: “Ναι, αυτό είναι αλήθεια και το έκανε μια φορά”, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο ότι θα μπορούσε να το ξανακάνει...

 

Aπό τη μεριά του ο Αμερικανός της ομάδας δήλωσε:

Ben Spies:

«Σήμερα ήταν καλά… το να είσαι στους πρώτους πέντε μετά το Estoril, ειδικά εδώ όπου τα έβρισκα σκούρα στο παρελθόν, είναι πολύ καλό. Έκανα ένα μικρό λαθάκι το απόγευμα, μπήκα στην πρώτη στροφή αρκετά γρήγορα και είχα μεγάλη ταχύτητα στην δεύτερη στροφή, έτσι δεν κατάφερα να στρίψω. Ανέβηκα στην δεύτερη μοτοσυκλέτα και έμεινα ευχαριστημένος που καταφέραμε να είμαστε γρήγοροι και πάλι, καθώς είχαμε πολλούς γύρους με το μπροστινό ελαστικό. Η μοτοσυκλέτα δείχνει να δουλεύει αρκετά καλά εδώ, έτσι θα συνεχίσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο»

 

Επόμενο άρθρο »

O Rossi διάλεξε 2 φωτογραφίες στο Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Έλλειψη πρόσφυσης στοίχισε σε Hayden-Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα