• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έλλειψη πρόσφυσης στοίχισε σε Hayden-Rossi
«Πρέπει να τα πάμε καλύτερα», λέει ο Rossi!
Νέα 18/05/2012 - 22:03

Οι Rossi και Hayden ολοκλήρωσαν τη σημερινή ημέρα τερματίζοντας στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το να βγάλουν τη δύναμη της Ducati στην άσφαλτο. Ο Ιταλός ξεκίνησε τις δοκιμές με τις ρυθμίσεις που είχε και στο Estoril και αυτές είναι που θα προσπαθήσει να βελτιώσει αυτό το Σ/Κ.

 

Valentino Rossi: «Σήμερα το απόγευμα δοκιμάσαμε μερικές ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε ποια είναι η σωστή κατεύθυνση στο να βρούμε περισσότερη πρόσφυση στις εξόδους των στροφών. Μέχρι στιγμής, ειδικά όταν το ελαστικό αρχίζει να φθίνει και παρόλο που οι διαφορές στο γκρουπ μας είναι αρκετά μικρές, υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση από εμάς και την 7η θέση, σε σύγκριση με την Πορτογαλία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα. Δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα και δουλεύουμε σκληρά και θα δούμε τι θα καταφέρουμε αύριο»

 

Nicky Hayden: «Δεν ήταν εύκολη ημέρα. Έκανε λίγο κρύο, αλλά ευτυχώς χωρίς βροχή Δυσκολεύτηκα λίγο-πολύ παντού! Η πρόσφυση στο όριο του ελαστικού δεν ήταν καλή και κάθε φορά που πήγαινα καλά, δυσκολευόμουν να σταματήσω την μοτοσυκλέτα και μου άνοιγε την είσοδο. Με προβλημάτιζε πολύ αυτό φέτος και όταν πιέζεις και έχεις υποστροφή, σου δημιουργεί πρόβλημα στην έξοδο. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα αλλά δεν βρήκαμε τη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε. Δοκιμάσαμε λίγο το σκληρό ελαστικό, για να το δούμε, επειδή το μαλακό χάνει σε αίσθηση λίγο, αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει αρκετά καλά. Θα το σκεφτούμε διεξοδικά απόψε και θα δούμε τι θα κάνουμε αύριο»

 

Επόμενο άρθρο »

Δηλώσεις Lorenzo & Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Γιατί φεύγω! Μέρος 1ο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα