• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2, ΕΔ3: O Espargaro μπροστά!
Σκληρή μάχη με Redding, 4ος ο Marquez
Νέα 19/05/2012 - 13:31

Οι τελευταίες ελεύθερες της Moto2, επιφύλασσαν και πάλι σκληρές μονομαχίες και πλούσια δράση στους οπαδούς των αγώνων μοτοσυκλέτας. Ο νεαρός Ισπανός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία και κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο σήμερα το πρωί, με 1.37.816 αφού έδωσε σκληρή μάχη με τον Redding, τον οποίο άφησε στο τέλος στην δεύτερη θέση, με διαφορά μόλις 0.057 δευτ! Την έκπληξη έκανε ο Corti, ο οποίος έδειξε σταθερότητα και πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο με 1.37.981. Άλλωστε, οι τρεις τους ήταν αυτοί που κατάφεραν να πέσουν κάτω από το όριο του 1.38.

 

Το φαβορί της κατηγορίας και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Marc Marquez, πλασαρίστηκε στην 4η θέση, λίγο πάνω από 2/10 διαφοράς από την κορυφή. Πολύ κοντά του ήταν ο Luthi, στην 5η θέση, ενώ ακόμα μια έκπληξη συναντάμε στην 6η θέση της κατάταξης. Πρόκειται για τον Πρωταθλητή στα 125cc, Nico Terol, ο οποίος με την Suter του σταμάτησε το χρονόμετρο στα 1.38.818. Πίσω του, στην 7η θέση είναι ο Mika Kallio, ο οποίος σίγουρα θα θέλει κάτι καλύτερο για τις κατατακτήριες.

 

Η όγδοη θέση πήγε στον Krummenacher, με τον Bradly Smith να ανακάμπτει μετά από την άσχημη χτεσινή του απόδοση και να σκαρφαλώνει στην 9η θέση σήμερα. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Andrea Iannone, ο οποίος είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά, καθώς όδευε στην τελευταία στροφή.

 

Οι πρωινές δοκιμές ήταν γεμάτες πτώσεις, ήδη από την αρχή, με τον Pons να χάνει το μπροστινό της Kalex του για να τον μιμηθεί σύντομα ο DiMeglioκαι ο Neukirchner. 18 λεπτά πριν το τέλος, ήταν η σειρά του GinoReaνα πέσει, καθώς ακόμα ψάχνει το ιδανικό στήσιμο για την μοτοσυκλέτα.


Δείτε στο κάτω μέρος αναλυτικά τα αποτελέσματα

 

Επόμενο άρθρο »

Doohan: Δεν θα αποχωρήσει ο Stoner!!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Οι αγώνες προνόμιο για μένα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα