• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Οι αγώνες προνόμιο για μένα!
«Η ιδέα να αποχωρήσω δεν μου έχει περάσει από το μυαλό!»
Νέα 19/05/2012 - 12:40

Ενώ ο Casey Stoner αποφάσισε να αποσυρθεί πάρα πολύ νωρίς, μόλις στα 26 του χρόνια, ο Valentino Rossi σε πρόσφατες δηλώσεις του σχολίασε ότι κάτι τέτοιο δεν του έχει περάσει καν από το μυαλό!

 

«Αυτή η ιδέα δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό όλα αυτά τα χρόνια!», εκμυστηρεύτηκε ο Ιταλός «Το να τερματίζεις την καριέρα σου όντας στην κορυφή, είναι το όνειρο κάθε αθλητή, αλλά πιστεύω ότι το τίμημα είναι αρκετά υψηλό… Θεωρώ ότι πρέπει να σταματάς όταν δεν θέλεις κάτι άλλο πια: αυτό είναι που θα κάνω κι εγώ! Αλλά μου είναι δύσκολο να μπω στην θέση του. Κάθε αναβάτης είναι διαφορετικός, όχι μόνο στον χαρακτήρα αλλά και όσον αφορά στο κίνητρό του για να αγωνίζεται. Το να οδηγώ μοτοσυκλέτα αποτελούσε πάντα ένα προνόμιο για εμένα… μου αρέσει αυτός ο κόσμος και μου αρέσει να είμαι στην πίστα, να αναπνέω τον αέρα των αγώνων ενός Σ/Κ…»

 

Όσο για αυτά που είπε ο Stoner χτες; «Συμφωνώ με όλα», σχολίασε ο Vale. «Υπάρχουν αρνητικά σε αυτό το άθλημα, όπως η πίεση και η κριτική που αδίκως δέχεσαι κάποιες φορές. Αλλά και εκείνοι που χαίρονται να σε βλέπουν να πέφτεις ή να χτυπάς. Την στιγμή που τα αρνητικά υπερέχουν των θετικών, πρέπει να σταματήσεις. Είχα μερικές ωραίες μάχες με τον Casey και θα μου άρεσε να αγωνιζόμουν μαζί του κι άλλο στο μέλλον».

 

Τα μεταγραφικά σενάρια και οι φήμες που ήδη κυκλοφορούν, αφήνουν αδιάφορο τον Rossi: «Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτά. Το τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες είναι σημαντικό. Πολλών αναβατών τα συμβόλαια λήγουν και το μπέρδεμα θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο! Είναι δύσκολο να πει κανείς τι θα γίνει».

 

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αγωνιστική δράση στην Γαλλία, με τον «Γιατρό» να λέει: «Είμαστε λίγο πίσω από το πρώτο και το δεύτερο γκρουπ. Η θέση μας είναι λίγο χειρότερη από το Estoril. Πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι. Δυσκολευόμαστε στην επιτάχυνση και στα σικέιν όπου χάνω πολύ χρόνο… χρειαζόμαστε πιο πολύ πρόσφυση. Μου αρέσει η συγκεκριμένη πίστα… στόχος μας είναι να ρίξουμε τον χρόνο μας μισό δευτερόλεπτο και μετά να κάνουμε δυο καλούς κατατακτήριους γύρους. Αν βρέξει θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και τότε δεν θα είμαστε φανταστικοί. Αλλά ναι, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί!»

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2, ΕΔ3: O Espargaro μπροστά!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3, ΕΔ3: Ο Oliveira στην 1η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα