• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3, ΕΔ3: Ο Oliveira στην 1η θέση!
Βελτιωμένος ο Σίσσης, 14ος!
Νέα 19/05/2012 - 11:32

Οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας βγήκαν το πρωί στην πίστα της Γαλλίας, για να συναντήσουν αρκετό κρύο (11 βαθμούς) αλλά στεγνές συνθήκες. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Oliveira θριάμβευσε λίγο πριν τις κατατακτήριες και με 1.44.381 ανέβηκε στην πρώτη θέση! Λίγο πίσω του, με διαφορά στο 1/10, ήταν ο Vinales, ο οποίος πάλεψε για την πρώτη θέση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Πολύ δυνατός και βελτιωμένος ο Romano Fenati, σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση και δείχνει έτοιμος για το απόγευμα.

 

Ο Alex Rins τερμάτισε 4ος, μπροστά από τον Khairuddin ο οποίος πλασαρίστηκε στην 5η, συνεχίζοντας την καλή του απόδοση από το Estoril. Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Sandro Cortese, δεν τα πάει καλά στην γαλλική πίστα και κατέλαβε μόλις την 6η θέση. Θυμίζουμε ότι έχασε και ένα μεγάλο διάστημα χτες, αντιμετωπίζοντας μηχανικό πρόβλημα.

 

Στην έβδομη θέση συναντούμε τον Danny Kent, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος από τους οδηγούς που είχαν διαφορά λιγότερη του ενός δευτερολέπτου από τον Oliveira. Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Alberto Moncayo, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Louis Rossi και Efren Vazquez.

 

Ο Θανάσης δοκίμασε μερικές ρυθμίσεις για να είναι όσο το δυνατόν έτοιμος σε μια πίστα που φαίνεται ότι ακόμα μαθαίνει. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο νεαρός Ελληνο-Αυστραλός είναι νεοφερμένος στο Πρωτάθλημα. Τα πράγματα στην αρχή, εξελίχθηκαν λίγο-πολύ όπως και χτες, με τον αναβάτη της Red Bull KTM να βρίσκεται κάτω από την 20άδα και συγκεκριμένα στην 22η θέση. Εννέα λεπτά πριν το τέλος λίγο έλειψε να πέσει κάτω από το 1.47, κάτι που κατάφερε δυο λεπτά αργότερα, όταν και σκαρφάλωσε στην 14η θέση, την καλύτερη θέση του μέχρι στιγμής στο Le Mans. Στα τελευταία λεπτά ο Σίσσης έχασε μερικές θέσεις, μένοντας 18ος, αλλά ο νεαρός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ως συνήθως, στον τελευταίο του γύρο έριξε κι άλλο τον χρόνο του (1.46.159), πράγμα που τον έφερε στην 14η θέση της λίστας! Να σημειώσουμε ότι η βελτίωση του Θανάση έγκειται και στην διαφορά του από την κορυφή, την οποίο μείωσε πολύ στο 1.7 δευτ.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο τέλος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Οι αγώνες προνόμιο για μένα!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Γιατί φεύγω! Μέρος 2ο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα