• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: Πήρε την pole o Vinales!
2ος ο Oliveira στην 14η θέση ο Σίσσης!
Νέα 19/05/2012 - 16:49

Η βροχή άρχισε να πέφτει στην πίστα του Le Mans, με τους αναβάτες της Moto3 να ετοιμάζονται για τις κατατακτήριες δοκιμές. Οι διαφοροποιημένες συνθήκες – που επηρέασαν και τους χρόνους των οδηγών – δεν εμπόδισαν τον Vinales να κυριαρχήσει στην άσφαλτο της Γαλλίας και να πάρει την pole position με χρόνο 1:55.865. Αρκετά πίσω του ήταν ο εκπληκτικός Vazquez, ο οποίος πήρε την μπουκιά από τον στόμα του Oliveira, κατακτώντας την δεύτερη θέση και κερδίζοντας μια θέση στην πρώτη σειρά αύριο. Ο Πορτογάλος (ο οποίος είχε και μια πτώση) που πάλευε για το μεγαλύτερο διάστημα με τον Vinales για την πρωτιά, έμεινε πίσω τελικά και περιορίστηκε στην τρίτη θέση.

 

Στην πρώτη θέση της δεύτερης σειράς του αυριανού grid, θα βρεθεί ο Kornfeil, ο οποίος μαζί με τον επόμενο στην κατάταξη – Masbou -  αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη των απογευματινών κατατακτηρίων, αφήνοντας στην 6η θέση τον Cortese, στην τελευταία θέση της δεύτερης σειράς. Λίγο κάτω από 2 δευτερόλεπτα διαφοράς από τον Vinales ήταν ο Moncayo, ο οποίος ήρθε 7ος, αφήνοντας στην 8η θέση τον ομόσταυλό του Hector Faubel. Οι δυο τους θα βρεθούν μαζί στην τρίτη σειρά της εκκίνησης. Την τελευταία θέση αυτής, κλείδωσε ο Salom, ο οποίος άφησε λίγο πίσω του (0.133΄΄) τον δέκατο σήμερα Khairuddin.

 

O Θανάσης Σίσσης, όπως άρχισε τις κατατακτήριες έτσι και τις ολοκλήρωσε! Ο νεαρός αναβάτης ξεκίνησε πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες φορές, δείγμα της εμπιστοσύνης που έχτισε με τα ελεύθερα. Βρέθηκε γρήγορα-γρήγορα στην 14η θέση και μετά από λίγα λεπτά εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις, φιγουράροντας στην 6η! Το δυναμικό ξεκίνημα του Σίσση δεν είχε συνέχεια και στα επόμενα λεπτά έχανε σταδιακά θέσεις στην κατάταξη, για να βρεθεί στα μέσα της διαδικασίας στην 21η. Φυσικά υπήρχε ακόμα πολύς χρόνος μέχρι το τέλος και ο Ελληνο-Αυστραλός πίεσε περισσότερο, ανέβηκε στην 15η θέση και κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει τις κατατακτήριες στην 14η θέση, με αρκετή ωστόσο διαφορά από τον πρώτο (2.7 δευτ), αλλά μικρή διαφορά από τον ομόσταυλό του Cortese (0.7 δευτ) και μπροστά από τον άλλο ομόσταυλο τον Kent! Ο Ελληνο-Αυστραλός θα ξεκινήσει αύριο από την 5η σειρά του grid. Τον καλύτερό του χρόνο – 1:58.570 – τον σημείωσε και πάλι στον τελευταίο του γύρο!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: O Pedrosa στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Doohan: Δεν θα αποχωρήσει ο Stoner!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα