• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Δύσκολη διαδικασία»
«Εμποδίστηκα» ισχυρίζεται ο Stoner!
Νέα 19/05/2012 - 21:58

H βροχή επηρέασε τις κατατακτήριες στην πίστα του Le Mans κάνοντας την κατάλληλη στρατηγική κλειδί της επιτυχίας στην Γαλλία. Ο Dani κατάφερε να πάρει την pole position, την πρώτη του φέτος στο Πρωτάθλημα, και την πρώτη του από το Brno πέρυσι. Ο Casey, ο οποίος κυριαρχούσε και στις τρεις ελεύθερες δοκιμές, θα παραταχθεί δίπλα στον ομόσταυλό του, αφού τερμάτισε 3/10 πίσω από τον Ισπανό το απόγευμα.

 

Dani Pedrosa: «Δεν είμαι άνθρωπος που συνηθίζει να βρίσκεται στην pole, έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για πρώτη φορά στη σεζόν. Η πρώτη θέση είναι πάντοτε καλή και όλη η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά με την μοτοσυκλέτα. Ήταν δύσκολη διαδικασία, παρόμοια με της Jerez, η πίστα στέγνωνε αλλά είχαμε μερικές ψιχάλες προς το τέλος. Έτσι, ήταν κομβικής σημασίας να διαλέξεις την κατάλληλη στιγμή να πιέσεις και να μην ξεφύγεις από την καθαρή γραμμή. Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για αύριο, όμως εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε να είμαστε γρήγοροι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο αγώνας είναι μεγάλος, 28 γύροι, και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν κατά την διάρκεια του, έτσι ελπίζω να κάνω καλή εκκίνηση και να κρατήσω τον ρυθμό μου μέχρι τέλους».

 

Casey Stoner: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην μπροστινή σειρά, αλλά οι κατατακτήριες δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Η πίστα στέγνωνε και ξέραμε ότι είχαμε τον ρυθμό, απλώς έπρεπε να ήσουν προσεκτικός σε ορισμένα σημεία που κρατούσαν νερό. Πιστεύουμε ότι ήμασταν αρκετά γρήγοροι για την pole αλλά κάθε φορά που προσπαθούσα να κάνω έναν καλό γύρο, εμποδιζόμουν. Έχουμε καλές προοπτικές για τον αγώνα, είμαστε άνετοι στο στεγνό, όμως έχουμε ακόμα το ζέσταμα, όπου οι άλλοι έχουν την ευκαιρία να βρουν κάτι έξτρα, έτσι πρέπει να βελτιώσουμε ακόμα λίγο την μοτοσυκλέτα μας και να περιμένουμε για τον αγώνα, καθώς ο καιρός είναι απρόβλεπτος».

 

Επόμενο άρθρο »

O Dovi αγόρασε νέα φρένα!...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μπορούσα και γρηγορότερα!

Χορηγοί