• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μπορούσα και γρηγορότερα!
Πολλά τα προβλήματα για τον Hayden
Νέα 19/05/2012 - 21:05

Για τον Valentino Rossi, σήμερα ήταν οι καλύτερες κατατακτήριες της φετινής χρονιάς. Ο Ιταλός ήταν σταθερός τόσο στο στεγνό το πρωί, όσο και στις ιδιαίτερες συνθήκες του απογεύματος, κατακτώντας την 7η θέση. Από την άλλη μεριά, ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati, θα κοιτάξει να βρει λύση στο αυριανό ζέσταμα, δεδομένου ότι ακόμα αντιμετωπίζει προβλήματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του.

 

Valentino Rossi: «Έπρεπε να προσπεράσω έναν στον καλό μου γύρο, διαφορετικά θα ήμουν γρηγορότερος αλλά τέλος πάντων, θα έλεγα ότι τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Στενοχωριέμαι που δεν κατάφερα την δεύτερη σειρά και ήμουν πολύ κοντά! Ωστόσο, είναι γεγονός ότι αυτές ήταν οι καλύτερες κατατακτήριες της σεζόν και ήμασταν στα ίδια επίπεδα με το πρωί στο στεγνό. Το απόγευμα κάναμε πολύ καλή δουλειά και προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα της πίστας, τα οποία άλλαζαν γρήγορα, και σε κάθε έξοδο βρισκόμουν στο κατάλληλο σημείο. Πετύχαμε ακόμα μια μικρή βελτίωση σε σχέση με το Estoril και δουλέψαμε καλά. Θα δούμε αύριο τι συνθήκες θα συναντήσουμε. Σε στεγνό θα πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να μείνουμε με τους μπροστά όσο πιο πολύ μπορούμε και ίσως καταφέρουμε να ρίξουμε κι άλλο τον χρόνο μας»

 

NickyHayden: «Μια ιδιαίτερη διαδικασία, με την βροχή να περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Όντας πίσω στο set-up της μοτοσυκλέτας, χρειαζόμασταν χρόνο στο στεγνό καθώς οι χρόνοι δεν μας έβγαιναν σε τέτοιες συνθήκες. Δοκιμάσαμε πολλές διαφορετικές επιλογές, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε αυτήν την πίστα: ανοίγουμε την πορεία μας σε ορισμένα σημεία, έχουμε θέμα στις στροφές και αντιμετωπίζουμε και λίγες ταλαντώσεις. Η ομάδα δεν τα παρατάει και θα επιστρέψουμε αύριο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: «Δύσκολη διαδικασία»

« Προηγούμενο άρθρο

Στην δεύτερη σειρά οι εργοστασιακές Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα