• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην δεύτερη σειρά οι εργοστασιακές Yamaha
Μέτρια πράγματα σε δύσκολες συνθήκες πίστας
Νέα 19/05/2012 - 20:01

Ιδιαίτερα δύσκολη αποδείχτηκε η σημερινή διαδικασία των κατατακτηρίων για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, οι οδηγοί της οποίας αντιμετώπισαν μια πίστα βρεγμένη που σταδιακά στέγνωνε, για να τερματίσουν στην 4η (Lorenzo) και στην 6η (Spies) θέση του αυριανού grid. Ο Ισπανός έκανε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με χτες, αλλά δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη σειρά, ενώ ο Spies κατάφερε ό,τι καλύτερο - έχοντας χάσει ένα σετ των νέων ελαστικών της Bridgestone στην χτεσινή του πτώση -  πράγμα που εμπόδισε το τελικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας του, στις πρωινές δοκιμές

 

Jorge Lorenzo: «Δεν είμαι χαρούμενος, ήθελα να είμαι τουλάχιστον στην πρώτη σειρά αλλά δεν στάθηκε δυνατό. Ο Andrea ήταν πολύ γρήγορος σήμερα. Δεν έκανα έναν τέλειο γύρο, ίσως κέρδιζα 3-4 δέκατα αν έκανα έναν, αλλά οι συνθήκες της πίστας ήταν δύσκολες σήμερα και ήταν εύκολο να πέσεις και να τραυματιστείς. Είμαστε στην 4η θέση και αύριο πιστεύω ότι μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο και για την νίκη. Θα προσπαθήσω να κάνω μια πολύ δυνατή αρχή»

 

Ben Spies: «Ήταν περίεργη διαδικασία για όλους, κάπως επικίνδυνη. Προς το τέλος η πίστα έδειχνε να βελτιωνόταν και εκείνοι που έκαναν τους καλύτερους χρόνους, ήταν λίγο πιο θαρραλέοι από τους υπόλοιπους. Με την συγκεκριμένη άσφαλτο είναι δύσκολο να δεις αν είναι βρεγμένο ή στεγνό σε ορισμένα σημεία. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και καταφέραμε με έναν καλό γύρο να βρεθούμε στην δεύτερη σειρά. Ήταν δύσκολο να αφοσιωθείς στο 110% όταν η πίστα είναι σε τέτοια κατάσταση κι έτσι το αποτέλεσμά μας είναι καλό»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μπορούσα και γρηγορότερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2 KAT: Έλαμψε ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα