• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2 KAT: Έλαμψε ο Marquez!
Πήρε την 3η pole μετά από τρομερή μάχη με τον Luthi!
Νέα 19/05/2012 - 20:00

O νεαρός Ισπανός χτύπησε όταν ακριβώς έπρεπε, στην μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, παίρνοντας δίκαια την 3η συνεχόμενη pole position και βάζοντας γερά θεμέλια για την 20η του νίκη, αύριο στο Le Mans. Ο Marquez σημείωσε χρόνο στo 1:37.710 στις απογευματινές κατατακτήριες, υπό την συνεχή απειλή της βροχής. Παρά το γεγονός ότι αρκετά νωρίς έχασε τον έλεγχο του μπροστινού μέρους, εν τούτοις επανήλθε γρήγορα στην πίστα για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί σε μια πάρα πολύ ανταγωνιστική κατηγορία.

 

Οι αναβάτες της Moto2 ήταν τυχεροί, καθώς έτρεξαν σε στεγνό σχεδόν μέχρι το τέλος της διαδικασίας, στην οποία καταπληκτική εμφάνιση έκανε ο πολύ δυνατός Thomas Luthi, κοντράροντας στα ίσια τον Marquez και μένοντας – τελικά – στη δεύτερη θέση με διαφορά μόλις 0.029 του δευτερολέπτου! Οπωσδήποτε αναμένουμε πολλές συγκινήσεις από τους δυο τους στον αυριανό αγώνα!

 

Την τελευταία θέση της πρώτης σειράς, κατέλαβε ο Pol Espargaro, ο οποίος με 1:38.190 σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο σήμερα, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή. Θέση στην δεύτερη σειρά της σχάρας εκκίνησης κέρδισε ο Scott Redding, μιας και δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του, εξαιτίας μιας πτώσης που είχε στον τελευταίο γύρο. Δίπλα του θα είναι ο Iannone, ο οποίος πίεσε όσο μπορούσε παρά τις απειλητικές σταγόνες βροχής που έκαναν την εμφάνισή τους προς το τέλος της διαδικασίας. Την έκτη θέση πήρε ο Kallio, ο ομόσταυλος του Redding.

 

Στην 7η θέση βρίσκουμε τον Alex de Angelis, μπροστά από τον Johann Zarco, ο οποίος είχε καλή απόδοση μπροστά στους συμπατριώτες του. Την καλή του πορεία συνέχισε ο Corti, φιγουράροντας στην 9η θέση της λίστας και κερδίζοντας την τελευταία θέση της τρίτης αυριανής σειράς εκκίνησης. Ο Toni Elias ήταν αυτός που έκλεισε την πρώτη δεκάδα αναβατών.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Στην δεύτερη σειρά οι εργοστασιακές Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: O Pedrosa στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα