• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Οι καλοί χρόνοι έρχονταν εύκολα!
Μικρά λάθη κόστισαν στον Crutchlow
Νέα 19/05/2012 - 22:01

Για τρίτη φορά σε 4 αγώνες φέτος, η Yamaha Tech 3 έχει έναν αναβάτη που θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Dovizioso ο οποίος τερμάτισε 3ος το απόγευμα. Από την πλευρά του και ο Crutchlow έδωσε την δική του μάχη παλεύοντας για την τρίτη θέση μετά από μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές του θα ξεκινήσει στο μέσο της δεύτερης σειράς, αφού τερμάτισε 5ος στις Κατατακτήριες.

 

Andrea Dovizioso: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην πρώτη σειρά για πρώτη φορά με την Yamaha και την Tech 3. Κάναμε εκπληκτική δουλειά όλο το Σ/Κ. Ήμουν γρήγορος σε όλη τη διαδικασία, ακόμα και στις ιδιαίτερες συνθήκες στην αρχή των κατατακτηρίων. Ήμουν πολύ ανταγωνιστικός και δυνατός και οι καλοί χρόνοι έρχονταν εύκολα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι στην πρώτη σειρά διότι ένα μικρό πρόβλημα με εμπόδισε να βγω στην πίστα για τα τελευταία πέντε λεπτά». (έμεινε από βενζίνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και δεν υπήρχε χρόνος για να προλάβει να ξαναβγεί!)

 

Cal Crutchlow: «Δεν είμαι απογοητευμένος που τερμάτισα 5ος, αλλά θεωρώ ότι μπορούσα να παλέψω για την pole, εάν οι καταστάσεις με ευνοούσαν. Έκανα μερικά λαθάκια στους γρήγορους γύρους μου, προς το τέλος και αυτά μου κόστισαν λίγα δέκατα. Συν τοις άλλοις, δεν είχαμε και το ιδανικό στήσιμο στη μοτοσυκλέτα. Κάναμε μερικές τροποποιήσεις για τις κατατακτήριες, αλλά με τις δεδομένες συνθήκες στην αρχή, δεν μπορούσαμε να πούμε αν όντως βελτιωθήκαμε. Εκ των υστέρων, καταλάβαμε ότι θα ήταν καλύτερα να είχαμε τις ρυθμίσεις του πρωινού. Δεν ξέρουμε τι μας κρύβει ο καιρός αύριο, αλλά είμαι χαρούμενος με την δουλειά που κάναμε σήμερα και – για μια ακόμη φορά – είμαστε κοντά στην κορυφή και ανυπομονώ να δώσω μια καλή μάχη αύριο στον αγώνα».

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3, Ζέσταμα: Ίδιο χρόνο Vinales-Kent

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: «Δύσκολη διαδικασία»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα