• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Ζέσταμα: O Crutchlow πτώση και πρωτιά!!
Η Ducati δυνατή, Rossi & Hayden 4ος & 5ος
Νέα 20/05/2012 - 11:17

Με την πίστα βρεγμένη και την θερμοκρασία της μόλις στους 11ο Κελσίου στην άσφαλτο, παρά τους 15 βαθμούς στον αέρα, οι συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές ήταν για τις μοτοσυκλέτες των 260+ ίππων και με οδηγούς και μηχανικούς να μην έχουν δεδομένα με τις νέες μοτοσυκλέτες, για τόση βροχή. Βέβαια η πρόβλεψη λέει ότι την ώρα του αγώνα μπορεί να σταματήσει η βροχή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο Le Mans από τη μία μεριά και από την άλλη ακόμη και χωρίς βροχή δεν είναι σίγουρο το πόσο θα στεγνώσει η πίστα. Όλα αυτά προμηνύουν έναν ενδιαφέροντα αγώνα. 

 

Στο Ζέσταμα τώρα ο ταχύτερος είναι ο Βρετανός Cal Crutchlow που στο ξεκ΄λινημα του 20λεπτου είχε μια πτώση, αλλά μετά με την 2η μοτοσυκλέτα του σημείωσε μια σειρά γρήγορων γύρων που τον έφεραν στην 1η θέση με χρόνο 1:46.095. Μόλις λίγο κάτω από ένα δέκατο η διαφορά του Casey Stoner που επίσης έδειξε τις γνωστές του ικανότητες και στο βρεγμένο. Την τελευταία στιγμή ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa πήρε την 3η θέση, που είχε ο Valentino Rossi που τελικά έμεινε 4ος με διαφορά 0.443 από τον Βρετανό. Πίσω από τον Ιταλό ο ομόσταυλός του Nicky Hayden επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Ducati είναι δυνατή στο βρεγμένο, κυρίως λόγω των πιο εύκολων - στο βρεγμένο – ελαστικών.

Ο Jorge Lorenzo έμεινε στην 6η θέση 0.727 από την κορυφή και τον ακολούθησε ο Andrea Dovizioso, μπροστά από τους Barbera, Abraham & Spies που έκλεισαν τη δεκάδα.

Ο Danilo Petrucci με την Ioda – Aprilia είναι ο πρώτος από τις CRT μοτοσυκλέτες στην 11η θέση!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά

 

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Όποιος κι αν αποσύρεται, είναι το ίδιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2, Ζέσταμα: Marquez και στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα