• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ezpeleta: Όποιος κι αν αποσύρεται, είναι το ίδιο!
Βοηθήσαμε, αλλά και μας βοήθησε ο Stoner
Νέα 20/05/2012 - 11:35

Την ημέρα όταν ο Stoner ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το Πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της Dorna, Carmelo Ezpeleta, προτίμησε να κρατήσει το στόμα του κλειστό, ενοχλημένος ίσως από τα αρνητικά σχόλια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για το MotoGP. Ωστόσο, μια ημέρα αργότερα δέχτηκε να κάνει λίγες δηλώσεις για το όλο ζήτημα:

 

«Πρέπει να ευχαριστήσω τον Stoner για όλα όσα προσέφερε στο Πρωτάθλημα. Είναι ένας μεγάλος οδηγός», είπε ο ισχυρός άνδρας της Dorna. “Του εύχομαι μια ευτυχισμένη ζωή. Πρέπει να ευχαριστιέσαι την δουλειά που κάνεις και αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πια, είναι ώρα να πάρεις μια απόφαση…»

 

Ωστόσο ο Stoner ήταν ιδιαίτερα σκληρός στην κριτική του για το Πρωτάθλημα…

 

«Δεν μπορείς να τους έχεις χαρούμενους όλους… και δεν είναι απαραίτητο όλοι να αισθάνονται ικανοποιημένοι. Εμείς τον βοηθήσαμε να γίνει αυτό που είναι σήμερα και αυτός μας βοήθησε με τον τρόπο του. Τον βοηθήσαμε στο Ισπανικό Πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι ανάγκη να βοηθάμε αναβάτες όλων των χωρών να εξελίσσονται. Από την πλευρά του, ο Casey μεγάλωσε εδώ και μετά βοήθησε το Πρωτάθλημα με τα αποτελέσματά του»

 

Τι επιπτώσεις θα έχει η αποχώρησή του στο Πρωτάθλημα;

 

«Η αποχώρηση του Stoner ήρθε νωρίτερα του αναμενομένου, αλλά έχουμε δει τις αποσύρσεις του Schwant, Doohan και μια μέρα θα σταματήσει και ο Valentino Rossi… Έτσι έχουν τα πράγματα… Το MotoGP δεν σταμάτησε όταν αποχώρησαν αυτοί οι αναβάτες και δεν θα σταματήσει τώρα που φεύγει ο Casey»

 

Η έξοδος του Stoner θα οδηγήσει σε αλλαγή του κανονισμού για τους rookie, ώστε ο Marquez να οδηγήσει με την HRC;

 

«Για την ώρα δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε τον κανονισμό. Κάναμε μια εξαίρεση για την Suzuki, διότι είχαν μόνο εργοστασιακές μοτοσυκλέτες και απειλούσαν να φύγουν από το Πρωτάθλημα, όμως στο τέλος έφυγαν ούτως ή άλλως. Αυτοί οι κανονισμοί είναι αποτελέσματα πολύπλοκων διεργασιών και σε κάθε περίπτωση, η απόφαση δεν είναι αποκλειστικά δική μας».

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Φοβερός ο Σίσσης στην 5η θέση!!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Ζέσταμα: O Crutchlow πτώση και πρωτιά!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα