• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρομερός αγώνας, τρομερό βάθρο για Rossi!
«Οδήγησα τέλεια και χωρίς λάθη!»
Νέα 20/05/2012 - 21:26

O Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ήταν ο πρωταγωνιστής σε έναν συναρπαστικό και σκληρό αγώνα στη βρεγμένη πίστα του Le Mans, όπου ξεκινώντας από την τρίτη σειρά του grid, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση του βάθρου! Ο Rossi σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και αφού ξεκαθάρισε τους λογαριασμούς του με το δίδυμο της Tech 3, πλησίασε τον Casey τον οποίο και πέρασε στον τελευταίο γύρο για να τερματίσει δεύτερος, στην καλύτερη θέση που έχει κερδίσει με την Ducati!

 

Valentino Rossi: «Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία στο βρεγμένο σήμερα κι έτσι προσπάθησα να οδηγήσω τέλεια για να μην την χαραμίσω. Ξεκίνησα καλά και αμέσως κέρδισα μερικές θέσεις και στην συνέχεια πέρασα τις δυο Yamaha για να βρεθώ πίσω από τον Stoner. Κατάφερα να τον έχω από κοντά, αλλά στην συνέχεια έπρεπε να ρίξω λίγο τον ρυθμό μου διότι δεν έβλεπα καλά και έπρεπε να σηκώσω λίγο την ζελατίνα του κράνους. Μόλις είχα και πάλι καλή οπτική, πέρασα πάλι τον Cal και μετά τον Dovi. Όταν συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να πιέσω πολύ και να πλησιάσω τον Stoner, το επιχείρησα! Ήταν ένας φοβερός αγώνας και μια ωραία και ευχάριστη μάχη με τον Casey στο τέλος. Το διασκέδασα και είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου και για τους ανθρώπους της Ducati, οι οποίοι όλοι τους δουλεύουν σκληρά για εμένα. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% για να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο στεγνό. Βρήκαμε μια καλή βάση για να πατήσουμε στην Πορτογαλία και δεν τα πήγαμε άσχημα στο στεγνό κι εδώ, αν και όχι τόσο καλά όσο στο βρεγμένο. Τώρα, βασικός μας στόχος είναι ακόμα ένα βήμα μπροστά για να κερδίσουμε μερικά ακόμα δέκατα»

 

Vittoriano Guareschi: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το βάθρο του Rossi, συνέπεια οπωσδήποτε του πολύ καλού αγώνα που έκανε. Επίσης, αντικατοπτρίζει την πολύ καλή δουλειά που έκανε η ομάδα όλο το Σ/Κ. Παράλληλα, είναι ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά πίσω στην πατρίδα που δούλεψαν σκληρά για να λύσουν τα προβλήματά μας, τα οποία ξεπερνάμε σιγά-σιγά, αν και σε μερικά πρέπει να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο. Δουλέψαμε καλά στο πλαίσιο και τώρα θα εστιάσουμε σε άλλα σημαντικά μέρη της μοτοσυκλέτας. Σήμερα ο Vale είχε την ευκαιρία να οδηγήσει όπως πολύ καλά ξέρει και μας έδωσε μια καταπληκτική παράσταση…!»

 

Επόμενο άρθρο »

Φανταστικό συναίσθημα για τον Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην κορυφή και πάλι ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα