• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην κορυφή και πάλι ο Lorenzo!
«Ξεκίνησα τον αγώνα αποφασισμενος!»
Νέα 20/05/2012 - 20:51

Ο Ισπανός έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα και παρόλο που ξεκίνησε από την δεύτερη σειρά, πήρε σχεδόν αμέσως το προβάδισμα για να περάσει – στο τέλος – την γραμμή τερματισμού με διαφορά σχεδόν δέκα δευτερόλεπτα, κερδίζοντας και πάλι την πρώτη θέση στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος.

 

Jorge Lorenzo: «Ήταν πολύ δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος σήμερα, στο στεγνό είναι πολύπλοκο αλλά στο βρεγμένο είναι ακόμα περισσότερο. Ο αγώνας μοιάζει ακόμα μεγαλύτερος και πρέπει να θυμάσαι – σε κάθε γύρο – ποιες στροφές είναι γλιστερές. Αν ξεχάσεις μια, μπορεί να πέσεις πολύ εύκολα. Ξεκίνησα τον αγώνα αποφασισμένος να μπω μπροστά από την αρχή και κατάφερα να διατηρήσω την συγκέντρωσή μου ακόμα και όταν ο Casey με πλησίαζε. Ήταν εύκολο να πιέσω παραπάνω και να κάνω λάθος εκείνη την στιγμή. Ωστόσο περίμενα για μερικούς γύρους να δω τι θα γίνει και μετά άνοιξα την διαφορά για να κερδίσω αυτόν τον φανταστικό αγώνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που δούλεψε πολύ σκληρά σε δύσκολες συνθήκες για να μου δώσει ένα κατάλληλο set-up».

 

Wilco Zeelenberg: «Ένα φανταστικό αποτέλεσμα, ένας φοβερός αγώνας και μια πολύ καλή απόδοση από τον Jorge. Η μοτοσυκλέτα έδειχνε πολύ καλή επίσης. Εϊχε καλή πρόσφυση πίσω και πολύ καλές αλλαγές πορείας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για την σκληρή δουλειά, καθώς το πρωί δεν ήμασταν εκεί που θέλαμε. Είχαμε βέβαια πολύ πρόσφυση πίσω και το ελαστικό ζεστάθηκε πολύ γρήγορα κι έτσι κάναμε χρήση αυτού στην αρχή του αγώνα. Ο Jorge πέτυχε μια ωραία νίκη!»

 

Επόμενο άρθρο »

Τρομερός αγώνας, τρομερό βάθρο για Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Lorenzo & Rossi μεγάλοι νικητές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα