• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένος ο Bautista
Δύσκολες στιγμές για τον Ισπανό στο Le Mans
Νέα 21/05/2012 - 20:21

Το Γαλλικό GP άφησε μια πικρή γεύση στον Alvaro Bautista, ο οποίος δεν έδειχνε άνετος πάνω στην μοτοσυκλέτα του στο βρεγμένο, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες με στεγνή πίστα. Τώρα, αυτό που απομένει είναι να αναλύσει τα δεδομένα μαζί με τους μηχανικούς του και να εμφανιστεί βελτιωμένος στον επόμενο γύρο του Πρωταθλήματος.

 

«Δεν ένιωθα άνετος πάνω στην μοτοσυκλέτα και δεν κατάφερα να ακολουθήσω το γκρουπ των αναβατών μπροστά μου», δήλωσε φανερά απογοητευμένος ο αναβάτης του Gresini. «Η μόνη μου επιλογή ήταν να προσπαθήσω να τερματίσω τον αγώνα όσο πιο ψηλά μπορούσα και αυτό είναι που κατάφερα. Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα σήμερα»

 

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε στο βρεγμένο, στάθηκε και ο ιδιοκτήτης της ομάδα, Fausto Gresini: «Δύσκολη ημέρα, με τον Alvaro να μην έχει καλή αίσθηση στο βρεγμένο και να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα όπως και στην Jerez. Πέρασε δύσκολες στιγμές και το μόνο που έμενε ήταν να περιορίσει την ζημιά με το να τερματίσει τον αγώνα. Κρίμα, διότι τα πηγαίναμε καλά στο στεγνό και κάναμε βήματα προόδου στο βρεγμένο, αλλά δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε…»

 

Επόμενο άρθρο »

H πτώση του Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Απέδειξα την αξία μου!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα