• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Doohan & Rainey: Γιατί τώρα Casey;
Η επιλογή της χρονικής περιόδου, προβληματίζει…
Νέα 24/05/2012 - 09:41

Η ξαφνική ανακοίνωση του Casey Stoner ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς, χτύπησε σαν κεραυνός εν αιθρία τον κόσμο του MotoGP! Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και μια επίσκεψη στην σελίδα μας στο facebook είναι αρκετή για να σας πείσει!

 

Από τις πρώτες ώρες που πέρασαν μετά την ανακοίνωση του Αυστραλού, είχαμε και τις πρώτες αντιδράσεις μεγάλων ονομάτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Doohan και ο Schumacher! Στην τελευταία έκδοση του GP Week διαβάσαμε περισσότερες δηλώσεις του πρώτου, ενώ αυτήν την φορά, την γνώμη του λέει και ο Wayne Rainey!

 

«Δεν θα με εξέπληττε εάν σε ένα ή δυο χρόνια συνειδητοποιήσει ότι η αποχώρηση δεν ήταν τόσο καλή ιδέα», υπογράμμισε ο μεγάλος Αμερικανός αναβάτης. «Αλλά γιατί να αποσυρθεί τώρα, όταν έχεις 4 ή 5 χρόνια που θα μπορούσες να κυριαρχήσεις; Μερικά από τα επιχειρήματά του μου ακούστηκαν παράξενα. Δεν θα τα πίστευα! Φαίνεται ότι έχει κουραστεί πραγματικά από τα αρνητικά των αγώνων. Είναι ξεκάθαρα απογοητευμένος. Από την άλλη, εάν δεν έχει το πάθος για να οδηγεί όπως το κάνει τώρα, είναι καλύτερα να σταματήσει»

 

«Όταν είσαι στην κορυφή, είναι σαν να σε βάζουν σε ένα μικροσκόπιο. Είσαι ο νούμερο ένα στόχος για κριτική. Οι άνθρωποι λένε πολλά, στα οποία εσύ δεν συμφωνείς, ειδικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να έχεις ιδιαίτερο χαρακτήρα για να τα μπλοκάρεις όλα…»

 

Από την πλευρά του, ο Doohan έδειξε λίγο μπερδεμένος με την απόφαση του συμπατριώτη του. «Έκανε την ανακοίνωση πολύ νωρίς στην σεζόν, έτσι του μένει ακόμα μεγάλο διάστημα για να αλλάξει γνώμη. Ωστόσο αγωνίζεται από μικρό παιδί και άφησε την Αυστραλία στα 14 του. Είναι πιο δύσκολο για έναν Αυστραλό να αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά θεωρώ ότι αυτό σε κάνει μόνο δυνατότερο. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει να σταματήσει τώρα, αλλά εάν δεν νιώθει άνετα πια, πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του»

 

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη CRT ο Ellison!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi & Hayden στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα