• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτη CRT ο Ellison!
Παρά τις δύσκολες συνθήκες στο Le Mans
Νέα 24/05/2012 - 10:48

Μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις των δυο τελευταίων γύρων του Πρωταθλήματος, όταν ο James Ellison δεν κατάφερε να τερματίσει, ο Βρετανός οδηγός της ART Aprilia κατάφερε να ξεπεράσει τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στην ιστορική πίστα του Le Mans και να τερματίσει ως η πρώτη CRT μοτοσυκλέτα!

 

Θυμίζουμε την έντονη φημολογία που ήθελε τον Shane Byrne να αντικαθιστά τον Βρετανό στο Le Mans, κάτι που τελικά διέψευσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Paul Bird. Αναμφίβολα η εμφάνισή του αυτή θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση τον Ellison, ο οποίος θα στοχεύσει σε ανάλογη επιτυχία και στην Καταλονία.

 

James Ellison: «Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν εδώ και ευτυχώς κάναμε έναν καλό αγώνα γι' αυτόν! Νομίζουμε ότι έχουμε βρει ένα set-up κατάλληλο τόσο για το στεγνό, όσο και για το βρεγμένο. Ήταν δύσκολος αγώνας και χαίρομαι που τα κατάφερα για την ομάδα μου – που έκανε φανταστική δουλειά – και για τους χορηγούς μου, τους οποίους και ευχαριστώ που με υποστήριξαν! Ανυπομονώ για τον επόμενο γύρο και ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε»

 

Paul Bird: «Ο James έκανε έναν φοβερό αγώνα και όχι μόνο νίκησε μερικές πρωτότυπες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ben Spies με εργοστασιακή Yamaha, αλλά και οι χρόνοι του ήταν σχετικά κοντά με αυτές! Η ομάδα δούλεψε σκληρά και αυτό το αποτέλεσμα της αξίζει. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ερχόταν στιγμή που θα μοιραζόμασταν το parc ferme με ονόματα όπως ο Lorenzo, ο Stoner και ο Rossi, αλλά αυτό δείχνει τι μπορούμε να επιτύχουμε. Έπρεπε να καθίσουμε και να σχεδιάσουμε ένα πλάνο μετά το Estoril, πράγμα που κάναμε, και δούλεψε πολύ καλά, ώστε όλοι μας να ανυπομονούμε τώρα για την Καταλονία!»

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Rossi-Hayden στο Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Doohan & Rainey: Γιατί τώρα Casey;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα