• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολη επιστροφή για τον Vermeulen
Αντίξοες συνθήκες και 18η θέση για τον Αυστραλό
Νέα 24/05/2012 - 20:08

Ο Chris Vermeulen, ο οποίος αντικατέστησε τον Colin Edwards στην πίστα του Le Mans, είχε ένα δύσκολο Σ/Κ από πλευράς καιρού στην Γαλλία. Παράλληλα, ένα πρόβλημα με το κράνος του τον ανάγκασε να γυρίσει στο γκαράζ της ομάδας του, για να επιστρέψει αργότερα και να τερματίσει στην 18η θέση. Η ομάδα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την σχετικά καινούργια Suter-BMW στο βρεγμένο και να δουλέψει στα ηλεκτρονικά της, τα οποία επιδέχονται πολλών βελτιώσεων…

 

Chris Vermeulen: «Οι συνθήκες την ημέρα του αγώνα ήταν εξαιρετικά δύσκολες αλλά έπρεπε να βγούμε έξω και να τα καταφέρουμε. Είχε περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που οδήγησα σε βροχή. Θεωρώ ότι η μοτοσυκλέτα αλλά και η ομάδα, έχουν λιγοστή εμπειρία σε τέτοιες συνθήκες. Στην αρχή έβρεχε πολύ και έκανε κρύο, δυσκολεύοντας τα ελαστικά να ζεσταθούν και έτσι δυσκολευτήκαμε πολύ. Με τους περισσότερους γύρους που κάναμε – και καθώς η πίστα στέγνωνε – η κατάσταση ταίριαξε καλύτερα με τις ρυθμίσεις μας και μπόρεσα να είμαι γρήγορος αρκετά. Σε κάποιο σημείο, πλησίασα στο να είμαι εξίσου γρήγορος με κάθε άλλη CRT στον αγώνα. Έπρεπε όμως να σταματήσω γιατί αντιμετώπισα πρόβλημα όρασης με το κράνος μου. Ήταν ένα ατυχές συμβάν που μας επηρέασε πολύ στον αγώνα. Είχε περάσει καιρός από τότε που οδήγησα στην βροχή, αλλά χαίρομαι που επέστρεψα στο MotoGP και ελπίζω ό,τι πληροφορίες έδωσα στην ομάδα, να τους βοηθήσει για το μέλλον!»

 

Cornelis Veldeman (αρχιμηχανικός): «Ήταν δύσκολο για εμάς με την βροχή. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρωινό ζέσταμα, καταφέραμε να λύσουμε τα περισσότερα, αλλά κάναμε λάθος με την ανάρτηση. Κάναμε μια μικρή αλλαγή, που αποδείχτηκε λάθος, κάνοντας δύσκολο να ζεσταθεί το ελαστικό. Μόνο μετά από πέντε γύρους άρχιζε να ανεβάζει θερμοκρασία. Οι χρόνοι μας βελτιώνονταν, αλλά μέχρι τότε ήμασταν μερικά δευτερόλεπτα πίσω από τον τελευταίο αναβάτη. Ο Chris έπρεπε να επιστρέψει, εξαιτίας προβλημάτων με το κράνος του και χάσαμε κι άλλο χρόνο. Στο τέλος, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένα θετικό τεστ και τώρα έχουμε περισσότερα δεδομένα να επεξεργαστούμε, πριν τον επόμενο αγώνα».

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Χρησιμοποιώ ακόμη τα παλιά φρένα!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην σωστή κατεύθυνση βαδίζει η Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα