• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην σωστή κατεύθυνση βαδίζει η Ducati
Θετικά δείγματα γραφής στο Mugello
Νέα 24/05/2012 - 16:43

Μετά την βροχή και την κακοκαιρία της πρώτης ημέρας στην ιταλική πίστα του Mugello, ο καθαρός ουρανός και ο ήλιος υποδέχτηκαν την ομάδα της Ducati και τους εργοστασιακούς αναβάτες της, Valentino Rossi και Nicky Hayden!

 

Το δίδυμο της Ducati αξιολόγησε αρκετές νέες αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου και ενός ψαλιδιού από αλουμίνιο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα, ήδη από τους επόμενους γύρους του Πρωταθλήματος! Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Borgo Panigale είναι φειδωλή στις ανακοινώσεις της σχετικά με τα τεστ, νεότερα έχουμε μέσω twitter από έναν μηχανικό της ομάδας του Rossi, τον Alex Briggs:

 

«Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι κάναμε, αλλά όλα πήγα καλά», έγραψε ο Briggs. «Μερικά από τα εξαρτήματα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, ωστόσο δοκιμάσαμε και άλλα που μας έκαναν να χαμογελάσουμε! Το πιο σημαντικό όλων, είναι ότι αμέσως βρήκαμε ένα καλό set-up. Αυτό σημαίνει ότι η βάση μας από την Πορτογαλία δουλεύει καλά, διότι είναι η τρίτη πίστα που την δοκιμάζουμε».

 

Βέβαια, στην Ducati δεν θέλουν να λένε μεγάλα λόγια και παραμένουν προσγειωμένοι: «Δεν ενθουσιαζόμαστε όμως ακόμα. Καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο τους μπροστά, κάθε βελτίωση είναι και μικρότερη. Όμως πιστεύω ότι βαδίζουμε στην σωστή κατεύθυνση. Κατά την γνώμη μου, το στήσιμό μας στο Le Mans θα επέτρεπε στον Valentino να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα και στο στεγνό. Ίσως όχι δεύτερος, αλλά εκεί κοντά…»


Δείτε ένα βίντεο από την χτεσινή ημέρα στο Mugello, εδώ

 

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολη επιστροφή για τον Vermeulen

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η πτώση του De Puniet στο Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα